Update | Τι έγινε ρε παιδιά… | Αστυνομικοί στο Ηράκλειο δέρνονται… μεταξύ τους !!!

update-τι-έγινε-ρε-παιδιά-αστυνομικοί-στο-34399

astynomia 3

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, όπως προδίδει το ακραίο επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών του ΤΑΕ Ηρακλείου, το οποίο διαδραματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η άγρια συμπλοκή είχε ως συνέπεια οι δύο εμπλεκόμενοι να καταλήξουν στο νοσοκομείο, ο ένας μάλιστα με ενδεχόμενο κάταγμα στα πλευρά.

Το πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε περίπου στις 17:00 το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο, με αφορμή «έναν καφέ», όπως ψέλλισαν κάποιοι ως αιτιολογία για τη συμπεριφορά των ένστολων που πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα μάτια συναδέλφων τους αλλά και αποσβολωμένων πολιτών.

Η σφοδρότητα της συμπλοκής ήταν τέτοια που κανείς δεν μπόρεσε να τους χωρίσει πριν τραυματιστούν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να χρήζουν μεταφοράς σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εξ αυτών με μώλωπες και εκδορές πήρε εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος, που φέρει τραύματα στα πλευρά, παραμένει υπό παρακολούθηση

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Διοικητής του ΤΑΕ Ηρακλείου προκειμένου να ενημερωθεί, ωστόσο η υπόθεση έχει ήδη περάσει στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων αλλά και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης εξαιτίας της σοβαρότητας του περιστατικού, που προκαλεί ποικίλες εντυπώσεις, όποια και αν στάθηκε η αφορμή της συμπλοκής.

Στο μεταξύ στον Εισαγγελέα υπηρεσίας οδηγήθηκε ο ένας από τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στο αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για πρόκριση σωματικής βλάβης και αφαίθηκε ελεύθερος, ενώ ο δεύτερος πρωταγωνιστής του επεισοδίου νοσηλεύεται με κατάγματα στα πλευρά.

Οι δυο ένστολοι αλληλομηνύθηκαν ενώ με εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Νωρίτερα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης είχε διατάξει ΕΔΕ και την άμεση απομάκρυνση των δυο από την υπηρεσία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook