Της Χερσονήσου τα παιδιά!

της-χερσονήσου-τα-παιδιά-28897

hersonisosΣε διευκρινήσεις για τα σχέδια αλλά και για την περαιτέρω πορεία της προχώρησε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Χερσονήσου. Χαρακτηριστικά η  ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Η ομάδα τα τελευταία χρόνια  είχε ανέβει επίπεδο με τη συνδρομή των προηγούμενων διοικήσεων. Φυσικά όλοι είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες της ομάδας στο παρελθόν .

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παράγοντες όπου κατάφεραν ένα μεγάλο άθλο για την ομάδα του τόπου μας  αφιερώνοντας αρκετό χρόνο και δαπανώντας αρκετά χρήματα. Το μόνο αρνητικό σε αυτή τη περίοδο ήταν ότι δεν υπήρχαν υποδομές  για να αναδειχτούν  νέα  παιδία  από τη περιοχή της Χερσονήσου και στηριχτεί σε αυτά η  ομάδα  .

Όσα αφορούν την τωρινή κατάσταση θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι μπήκαμε στην ομάδα για  να βοηθήσουμε ,  όχι να καταστραφούμε οικονομικά  , ούτε να προβληθούμε.

Πέρσι προσπαθήσαμε  να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγόρια αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε λόγω της  αναδιάρθρωσης του περιφερειακού.

Τη φετινή χρόνια η διοίκηση πήρε απόφαση να “μαζέψει” τα οικονομικά και διαχειριστικά της ομάδας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Το τελευταίο 1,5 χρόνο που έχουμε αναλάβει τη διοίκηση , η ομάδα δεν χρωστά σε κανένα έχοντας εκπληρώσει όλες τις οικονομικές της εκκρεμότητες σε αυτό το χρονικό διάστημα .

Για τη φετινή χρόνια και λόγω των οικονομικών συγκυριών αποφασίσαμε να κάνουμε μια ομάδα η οποία θα αποτελείται κατά βάση από νέα παιδιά της περιοχής.

Αποφασίσαμε να φέρουμε  5 νέους παίχτες πιο έμπειρους και μεγαλύτερους ηλικιακά για να βοηθήσουν την ομάδα και τους νεότερους παίχτες .

Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι να παίξουν μόνο αυτά τα νέα παιδία της περιοχής και εμείς είμαστε αυτοί που θα τα βοηθήσουμε να προωθηθούν σε μεγαλύτερες ομάδες και κατηγόριες εφόσον αξίζουν .

Ζητάμε από τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα μας σε αυτή τη προσπάθεια η οποία χρειάζεται αρκετή υπομονή και ίσως 1-2 χρόνια όπου και θα φανούν τα πρώτα αποτελέσματα , τέλος  στηρίζουμε τον προπονητή και είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλεία που γίνεται στην ομάδα .

Με εκτίμηση, Το διοικητικό Συμβούλιο

Τσάλος Φώτης, Μιχελακάκης Γιώργος, Λαρεντζάκης Γιάννης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook