Την περίμεναν στο σπίτι της και τη χτύπησαν βάναυσα

την-περίμεναν-στο-σπίτι-της-και-τη-χτύπ-33612

viasmos 2Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ 25χρονη γυναίκα μετά από επίθεση που δέχθηκε στο ίδιο της το σπίτι, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

Μια πολύ περίεργη καταγγελία εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας μετά και τον τραυματισμό νεαρής γυναίκας από τη Ρουμανία, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη αλλοδαπή η οποία έχει χτυπηθεί σοβαρά και νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από άτομα που όμως φαίνεται να μην είχαν ως κίνητρο της επίθεσης τη ληστεία.

Η 25χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, δέχτηκε την επίθεση ξημερώματα πρωτοχρονιάς, μπαίνοντας στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Θερίσου. Το διαμέρισμα που βρίσκεται στον τρίτο όροφο δεν είχε παραβιαστεί και τα άτομα που της επιτέθηκαν μπήκαν σαν κύριοι, αφού και η κεντρική είσοδος ήταν ανοικτή.

Η ίδια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υ.Α Ηρακλείου ότι δεν μπόρεσε να διακρίνει πρόσωπα, γιατί δεν πρόλαβε να ανάψει τα φώτα του σπιτιού της και ήταν σκοτεινά όταν τη χτύπησαν. Οι δύο δράστες δεν αποκλείεται όμως να φορούσαν κουκούλες και ο ένας εξ αυτών της μίλησε μονάχα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό και πιθανότατα συμπατριώτη της.

Στο σπίτι τα πάντα ήταν σε τάξη όταν πήγαν οι αστυνομικοί για να δουν τι συμβαίνει.

«Δεν έδειχνε ότι πρόκειται για σπίτι στο οποίο έχουν μπει άτομα για να κλέψουν» σχολίασε αστυνομικός της υπηρεσίας. Ωστόσο, οι δράστες έχουν αφαιρέσει περίπου 600 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο ανήκει στην αλλοδαπή.

Η νεαρή γυναίκα από τη Ρουμανία δεν έδωσε σε πρώτη φάση πολλά στοιχεία γύρω από το περιστατικό και οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθει από το σοκ, να αναρρώσει και αφού εξεταστεί και από ιατροδικαστή να δώσει μια πιο διαφωτιστική κατάθεση.

Στο σημείο βρέθηκε ένα μαχαίρι το οποίο δεν είναι ματωμένο και η ίδια υποστήριξε ότι της ανήκει. Αστυνομικές πηγές μας είπαν ότι η συγκεκριμένη αλλοδαπή εργάζεται σε μπαρ και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Διωκτικές Αρχές και τη Δικαιοσύνη.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook