Την επίσπευση των έργων στον κόμβο Γαλατά ζητά ο Δήμαρχος Χανίων

την-επίσπευση-των-έργων-στον-κόμβο-γαλ-2388

voakΤην επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης των έργων στον ημιτελή κόμβο του Γαλατά που συνδέει τη νέα Εθνική Οδό Χανίων-Κισάμου με την Παλαιά Εθνική Οδό ζήτησε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε στο Ηράκλειο, με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, Γιώργο Αγαπάκη.

skoulakis eydeΟ Δήμαρχος Χανίων ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Αγαπάκη για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής απ’ όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και της Διαχειριστικής Αρχής του Ε.Π. «Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας» για το εν λόγω σημαντικό έργο που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Χανίων.

Παράλληλα ο κ. Σκουλάκης έλαβε τη διαβεβαίωση πως έως τα μέσα Απριλίου θα έχει πραγματοποιηθεί η δημοπράτηση, με την υποβολή προσφορών, για την περαίωση του ισόπεδου κόμβου του συνδετήριου δρόμου Γαλατάς – Παλαιά Εθνική Οδός.

Όσον αφορά το χρόνο έναρξης των εργασιών στον κόμβο του Γαλατά ο  Γιώργος  Αγαπάκης  εκτίμησε πως «αυτές πιθανότατα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2013».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook