Την Τρίτη θα απολογηθεί ο Κοντομηνάς | Έστειλε και e-mail στους εργαζόμενους του Alpha

την-τρίτη-θα-απολογηθεί-ο-κοντομηνάς-έ-119015

kontominasΤον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά επισκέφθηκε ο ανακριτής στο δωμάτιο που νοσηλεύεται και παρουσία του δικηγόρου του, τον ενημέρωσε για το κατηγορητήριο.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς νοσηλεύεται φρουρούμενος από χθες το βράδυ σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς είναι ένας από τους 25 κατηγορούμενους  για την υπόθεση των «κόκκινων» δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ο κ. Κοντομηνάς έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη στις 10 το πρωί.

  • Το e-mail Κοντομηνά στους εργαζόμενους στον Alpha

«Η συμπαράσταση αγάπης και η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε με έχει συγκινήσει. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τίποτα από τα αποδιδόμενα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη και στο τέλος θα λάμψει.

Συνεχίστε τη δουλειά σας, όπως πάντα, για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

Αντλώ δύναμη από εσάς, μόλις ενημερωθούμε για το κατηγορητήριο θα παρουσιάσουμε τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουμε και επιβεβαιώνουν τις θέσεις μας.

 

One thought on “Την Τρίτη θα απολογηθεί ο Κοντομηνάς | Έστειλε και e-mail στους εργαζόμενους του Alpha

  1. ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΠΕ Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Ο ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ,ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΤΥ..

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ? ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΣΦΑΛΗ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΡΑΓΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ…..,ΔΗΛ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟΝ ALPHA TV ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ..ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΟΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ,ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ,ΜΑΤΕΟ,ΚΛΠ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΑΓΑΝ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ,ΕΙΣ ΥΓΕΙΑN ΤΟΥ »ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΠOY EINAI O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook