Τζήμερος: Δεν είμαι λαμόγιο,δεν εξαπάτησα

τζήμερος-δεν-είμαι-λαμόγιοδεν-εξαπάτ-6385

Στα Χανιά και στον SUPER FM 89,6 βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί, σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Τζήμερος, αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και στις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από την σύντομη διαδρομή του, στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Όπως είπε «εμείς, συνεχίζουμε ένα πείραμα, που σε πολλούς έδωσε ελπίδα, όμως άλλους, τους φόβισε και μας «περιποιήθηκαν» καταλλήλως, κατά την διάρκεια των δυο προεκλογικών αναμετρήσεων.

«Η Δημιουργία Ξανά, έδειξε πως, όσοι δεν είναι άνθρωποι από πολιτικά τζάκια και κόμματα, μπορούν και πρέπει ν’ ασχοληθούν με την πολιτική, γιατί αυτό που είδαμε προχθές στην βουλή, μας κάνει να ντρεπόμαστε ως Έλληνες, αλλά και ως κοινωνία.»

Ο  Θάνος Τζήμερος, υποστήριξε πως, » τα καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και με ελάχιστη προβολή, αφού κάποιοι προσπάθησαν να μας βουλιάξουν.

Πρόσφατα μάλιστα, έμαθα, ότι λόγω της συνεργασίας μου, με τον Στέφανο Μάνο, πήρα προσωπικά  750.000 ευρώ και εξαφανίστηκα.

Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, η εκλογική χρηματοδότηση, που πήραμε, είναι 14.075 ευρω, όταν μόνο τα παράβολα που πληρώσαμε, από την τσέπη μας, ήταν 100.000 ευρώ, ωστόσο, αυτό, δεν προβλήθηκε από κανένα Μέσο ενημέρωσης των Αθηνών.

Αλλά είναι λογικό, γιατί το ποσοστό που έλαβε το κόμμα μας, στις πρώτες εκλογές, 2,2% φόβισε το σύστημα, καθώς η «Η Δημιουργία Ξανά» δεν είναι το κόμμα των μεγαλοεπιχειρηματιών, αλλά ένα κίνημα πολιτών, που πιστεύουν ότι η προκοπή στην Ελλάδα, θα έρθει δουλεύοντας.

Κατανοώ ωστόσο, ότι ήταν εύκολο για τα Μέσα, να «χτυπήσουν» κάποιον που δεν γνωρίζουν, κατασκεύασαν μια εικόνα για το άτομό μου, ότι είμαι λαμόγιο, ότι εξαπάτησα το κοινό, ότι έκανα κολοτούμπες με αφορμή την συνεργασία μου, με τον Μάνο.

Είναι εύκολο να διαβάλλεις κάποιον, όταν μάλιστα αυτός δεν έχει την δυνατότητα να αμυνθεί. Ωστόσο, φάνηκε πόσο χυδαίο είναι το πολιτικό παιχνίδι.

Προσωπικά, δεν φανταζόμουν, ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο άγρια, παρά το γεγονός, ότι είμαι 20 χρόνια στο χώρο της επικοινωνίας. Αυτό όμως, αποδεικνύει την παθογένεια του σάπιου συστήματος.

Εμείς, λέμε ότι το τρίγωνο της αμαρτίας, είναι οι διεφθαρμένοι του κρατικού τομέα, οι διεφθαρμένοι του ιδιωτικού τομέα και οι δημοσιογράφοι.»

Ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» ανέφερε πως, «τώρα, το κόμμα μας, είναι στην φάση της οργάνωσης, από την οποία δεν πέρασε ποτέ και αυτό γιατί, μόλις στις 11 Μαρτίου του 2012, κάναμε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος και στην συνέχεια ακολούθησαν οι εκλογές.»

Σύμφωνα με τον Θάνο Τζήμερο, «εδώ και αρκετά χρόνια, μας κυβερνούν ανεπάγγελτοι Πρωθυπουργοί αλλά και υπουργοί, οι οποίοι δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους, δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο και παίρνουν αποφάσεις, χωρίς να έχουν καμία γνώση για την οικονομία.

Γι’ αυτό και βλέπεται αποτυχημένους Πρωθυπουργούς, όπως ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου.»

Ερωτηθείς, για την επιλογή, να ηγηθεί ο Γρηγόρης Αρχοντάκης, στο ψηφοδέλτιο του κόμματός, του, στα Χανιά, ο κ. Τζήμερος, απάντησε:

» Θεωρώ ότι δικαιωθήκαμε, καθώς παρά την πόλωση και τις συκοφαντίες, τα Χανιά ήταν η πόλη, που το ποσοστό μας, αυξήθηκε, γιατί ο κόσμος εκτιμάει τους σοβαρούς ανθρώπους και από εδώ και μπρος σοβαροί άνθρωποι, θα είναι αυτοί που θα ζητούν την ψήφο των πολιτών.»

Ο ίδιος, εκτίμησε, πως δεν πρόκειται να διενεργηθούν σύντομα εκλογές, ενώ όσον αφορά την περιοδεία του, υποστήριξε πως, «η περιοδεία που πραγματοποιώ στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έχει διπλό σκοπό, την επαφή με τον κόσμο, αλλά και τον συνεχή διάλογο, με τις τοπικές κοινωνίες.

Αναφερόμενος στους στόχους, του κόμματός του, επεσήμανε πως, «είμαστε ένα αντισυστημικό κόμμα, που αυτό που θέλουμε, είναι να ξεβρομίσει ο τόπος.»

Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών, θα ακολουθήσει το χειμώνα, το συνέδριο του κόμματος, προκειμένου, να επανεκλεγούν τα όργανα του κόμματος. Ο Θάνος Τζήμερος, διευκρίνισε πως,

«Η Δημιουργία Ξανά» προχωράει αυτόνομα, καθώς η συνεργασία με τον Στεφανο Μάνο, ήταν μια προεκλογική σύμπραξη, ενώ για τον Στέφανο Μάνο, επεσήμανε πως, είναι ένας πολύ πετυχημένος άνθρωπος.

Για την ψήφιση των νέων μέτρων στην Βουλή, αλλά και για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, τόνισε πως,«πρόκειται για μια ντροπιαστική εικόνα.

Παράλληλα, είναι κοροϊδία για τον Έλληνα πολίτη, να μαθαίνει τα όσα συμβαίνουν μέσα στην βουλή, αναφορικά με τα προνόμια των υπαλλήλων της «αγίας» όπως την χαρακτήρισε βουλή.

Κληθείς, να σχολιάσει την επιστολή που έστειλε προς την Καγκελάριο Μέρκελ, αποκαλώντας την, εξοχότατη, υποστήριξε πως, «η προσφώνηση στα Γερμανικά είναι, αυτή, ακόμη και αν κάποιος απευθύνεται στον φίλο του, έτσι θα τον προσφωνήσει.

Άλλωστε αν θυμηθούμε, λίγο τα Ελληνικά μας, εξοχότατος δεν είναι κάποιος τίτλος τιμής, σημαίνει, αυτός που εξέχει.»

Αναφερόμενος στους στόχους, του κόμματός του, επεσήμανε πως, «είμαστε ένα αντισυστημικό κόμμα που αυτό που θέλουμε, είναι να ξεβρομίσει ο τόπος.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook