Τα «χώνει» ο Πλατανιάς για τα κυλικεία του γηπέδου στο δήμο Χανίων

τα-χώνει-ο-πλατανιάς-για-τα-κυλικεία-13473

platanias kosmosΓια το θέμα της μη λειτουργίας των κυλικείων στο γήπεδο Περιβολίων παίρνει θέση η ΠΑΕ  Πλατανιάς, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Για το μείζον θέμα της λειτουργίας των κυλικείων στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων γνωστοποιεί, για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης, τα εξής:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ουδεμία σχέση είχε, ούτε έχει με τη λειτουργία των κυλικείων στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων καθότι η ομάδα μας είναι φιλοξενούμενη στο εν λόγω γήπεδο και καταβάλλει με συνέπεια στον ιδιοκτήτη (Δήμο Χανίων), ό,τι προβλέπεται, με βάση την κείμενη νομοθεσία, για τη χρήση του.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων πρότεινε στον Δήμο Χανίων να αναλάβει η Π.Α.Ε. τη λειτουργία των κυλικείων, γνωστοποιώντας την πρόθεσή της να διαθέτει όλα τα καθαρά κέρδη σε συγκεκριμένα προνοιακά ιδρύματα της πόλης. Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από τον Δήμο Χανίων.

Σε συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή, πριν από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου (2013 – 2014), κατέστη σαφές στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ότι ο Δήμος Χανίων θα προχωρήσει στηδημοπράτηση των κυλικείων, ενώ υπήρξε και προφορική δέσμευση ότι θα λειτουργήσουν εγκαίρως, δηλαδή πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ως γνωστόν, η διαδικασία της δημοπράτησης ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση, επιλέχθηκε ο ανάδοχος κι έγινε η εγκατάστασή του μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, για λόγους που οι αρμόδιες Υπηρεσίες γνωρίζουν, μέχρι στιγμής έχει σταθεί δυνατή η λειτουργία μόνο του κυλικείου που βρίσκεται στη Θύρα 2, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εξυπηρέτηση του συνόλου των φιλάθλων που βρίσκονται στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Πλατανιά Χανίων.

Όλο αυτό το διάστημα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, σεβόμενη απόλυτα τους φίλους της ομάδας που έρχονταν και εξακολουθούν να έρχονται στο Γήπεδο, φρόντιζε, με δικά της έξοδα, να υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα δωρεάν παροχής νερού.

Για αρκετούς μήνες, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων γινόταν και εξακολουθεί να γίνεται αποδέκτης δικαιολογημένων παραπόνων από φιλάθλους (κατόχους καρτών διαρκείας και όχι μόνο), για τη μη λειτουργία των κυλικείων.

Επειδή τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, με δεδομένο ότι παρατηρείται το φαινόμενο να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση μόνο των φιλάθλων της Θύρας 2 από το μοναδικό κυλικείο που λειτουργεί, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων είναι αναγκασμένη να διευκρινίσει όλα τα παραπάνω για να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους».«

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook