Τα παιξε και ο Μπερλουσκόνι: «Ήθελα να αγοράσω ένα Ελληνικό νησί για να σας βοηθήσω!» | video

τα-παιξε-και-ο-μπερλουσκόνι-ήθελα-να-α-34514

Την επιθυμία που είχε να αγοράσει ένα ελληνικό νησί αποκάλυψε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, λέγοντας μάλιστα ότι το είχε εκμυστηρευτεί και στον Γιώργο Παπανδρέου.

berlouskoni«Είχα πει στον σοσιαλιστή πρωθυπουργό Παπαδόπουλο» λέει ο Μπερλουσκόνι, μπερδεύοντας το όνομα, με τους δημοσιογράφους να τον διορθώνουν. «Παπανδρέου, συγγνώμη. Είχα πει αν υπάρχει κάποιο ωραίο ακίνητο να το αγοράσω… Το είπα και στον Σαμαρά. Από την αρχή. Αν υπάρχει κάποιο νησί για να αγοράσω, είμαι διαθέσιμος» δήλωσε ο Μπερλουσκόνι, μετά την χθεσινή συνέντευξη τύπου για την Μίλαν, αναφερόμενος παράλληλα στην μεγάλη συμπάθεια των Ιταλών για την Ελλάδα και τους στενούς δεσμούς μεταξύ των δυο χωρών.

Ταυτόχρονα εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των δικαστών και κατά της Γερμανίας, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι απαγορεύονται οι πολιτικές παρεμβάσεις, ενόσω διεξάγονται οι εκλογές.

Ο Καβαλιέρε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, χαρακτήρισε τους δικαστές «μαφία χειρότερη και από αυτή της Σικελίας, και το λέω ξέρωντας ότι αυτό που λέω είναι χοντρό» δήλωσε ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος αρνήθηκε ότι παραβίασε οποιοδήποτε κανόνα περί «σιωπής».

Κατήγγειλε μάλιστα εκστρατεία δυσφήμισης και γελοιοποίησής του από τους δικαστές σε ευρωπαϊκό επίπεδο με τα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα και έρευνες, με 150.000 τηλεφωνικές υποκλοπές από τις οποίες «δεν προέκυψε κανένα έγκλημα», όπως είπε. Η ιστορία ωστόσο αναπαρήχθησε από όλες τις εφημερίδες του εξωτερικού «όπου το δικαστικό σύστημα είναι σοβαρό» σχολίασε ο Μπερλουσκόνι.

Αναφέρθηκε επίσης και σε όσα έχουν ειπωθεί για την υγεία του, διαψεύδοντας ότι δεν είναι σε καλή φόρμα.

«Είμαι μια χαρά, έχω απλώς ακόμη μια δυσκολία στο να ανοίγω εντελώς τα μάτια μου» είπε ο Μπερλουσκόνι που

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook