Τα… «μοντέλα» του Πλατανιά | Παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις της ομάδας | Photos

τα-μοντέλα-του-πλατανιά-παρουσιάσ-94635

platanias6Τις καλύτερες εντυπώσεις απέσπασε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για τον Πλατανιά, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την Πέμπτη (12/9) το βράδυ η Χανιώτικη ομάδα στο συνεδριακό κέντρο της ΑΝΕΚ LINES.

platanias1Το παρών έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Πλατανιάς, με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Στέλιο Βαρουξάκη, ο οποίος κατά την τοποθέτησή του εξήρε την προσπάθεια όλων προκειμένου η Χανιώτικη ομάδα να αγωνίζεται και φέτος, για δεύτερη διαδοχική περίοδο, στη Σούπερ Λιγκ.

platanias5Ευχαρίστησε όλους όσοι συνετέλεσαν στην παραμονή του Πλατανιά στην κατηγορία  και ευχήθηκε οι νίκες να έρθουν φέτος όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα ο κ. Βαρουξάκης έκανε αναφορά για τα έργα στο Μάλεμε, ευχαριστώντας τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τονίζοντας ότι η παραχώρηση της έκτασης στο Μάλεμε για τα επόμενα 10 χρόνια θα αποτελέσει στο μέλλον σπουδαία κληρονομιά για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό της περιοχής και όχι μόνο.

platanias4Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μανόλης Μαθιουλάκης εστίασε στις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται φέτος σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα.

Επί του αγωνιστικού τόνισε ότι άλλαξε πλήρως το τεχνικό τιμ και έγιναν βαθιές τομές στο έμψυχο δυναμικό ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα αναβαθμίζεται με την ανακατασκευή του προπονητικού κέντρου στο Μάλεμε, τη δημιουργία νέων γραφείων και τη λειτουργία μπουτίκ.

platanias2Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στους χορηγούς της ΠΑΕ και βασικά στους μεγαλύτερους που είναι η NOVA, ο ΟΠΑΠ, η ΑΝΕΚ LINES, τα Νερά Σαμαριά και η COSMOTE.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να ανεβαίνουν στο βήμα και να επιδεικνύουν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, που είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφες.

platanias7

platanias3

Πηγή: athlitiko | Photos: Πέτρος Πατακός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook