Τίτλοι τέλους για Ουκάρ και Αρότσα

τίτλοι-τέλους-για-ουκάρ-και-αρότσα-26834

Ucar2Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τους Κένταλ Ουκάρ και Ρούμπεν Αρότσα.

Αμφότεροι δεν υπολογιζόταν από τον Αναστασιάδη, με τον Γαλλοαρμένιο μέσο που ήταν βασικό μέλος της ομάδας στην εποχή να Χατζηνικολάου να  παραμένει στο ψυγείο μετά το ματς με τα Γιάννενα. Μετά από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων έλυσε τελικά την συνεργασία με την ομάδα και οδεύει προς άλλες πολιτείες, εκτός κι αν επιμείνει στην δήλωση που είχε  κάνει προ λίγων ημερών (μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης) να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο μέσος από την Βενεζουέλα από την άλλη δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και στις λίγες ευκαιρίες που του δόθηκαν δεν έπεισε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι παρουσιάστηκε ως μια από τις καλύτερες μεταγραφές του Πλατανιά.

Μετά και από αυτές τις αποδεσμεύσεις ο αριθμός των παικτών που αποχώρησαν τον Γενάρη από το ερυθρόλευκο ρόστερ έφτασε τους έξι, μετά τους Δράμι, Ουντόντζι, Ντόε και Παληγεώργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την λύση της συνεργασίας με Ουκάρ και Αρότσα.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της -κοινή συναινέσει- με τους ποδοσφαιριστές Κένταλ Ουκάρ και Ρούμπεν Αρότσα, στους οποίους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook