Τίμησαν τη μνήμη του Ζαχαρία | Photos

τίμησαν-τη-μνήμη-του-ζαχαρία-photos-100580

k 20 4Τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Χανίων και του Πλατανιά Ζαχαρία-Ραφαήλ Καραντωνάκη τίμησαν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στο γήπεδο Περιβολίων, η Εθνική Νέων U-18, η Κ20 του Πλατανιά και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες.

k 20 1Στο αγωνιστικό κομμάτι η Εθνική Νέων επικράτησε στη φιλική αναμέτρηση με 3-0 της ομάδας Νέων του Πλατανιά. Μόλις στο 1’ ο Πενταράκης απέκρουσε το πλασέ του Μπαστάκου, αλλά ο επερχόμενος Φασίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 24’ από σέντρα του Φασίδη ο Κτιστόπουλος με πλασέ σημείωσε το δεύτερο γκολ της Εθνικής, με τον Φασίδη από «ασίστ» του Τούφα στο 37’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πλατανιάς είχε δοκάρι στο 35’ σε εκτέλεση φάουλ του Γαλανίδη, ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε πέναλτι στο 71’ με τον Χατσικίδη να αποκρούει την εκτέλεση του Σαββίδη.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, ενώ οι διαιτητές της αναμέτρησης και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άφησαν από ένα λουλούδι σε ένα σημείο του γηπέδου όπου υπήρχε η φωτογραφία του Καραντωνάκη.

k 20 2Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης παρέλαβε για λογαριασμό της Ομοσπονδίας τιμητική πλακέτα εκ μέρους της ΠΑΕ Πλατανιάς, ενώ πλακέτα δόθηκε και στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης οι συμπαίκτες του Ζαχαρία πρόσφεραν στους γονείς του μια φανέλα με το όνομά του και το αγαπημένο του νούμερο, το «7», μαζί με μια φωτογραφία του.

k 20 3Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γ. Γιαννουλάκης, με βοηθούς τους Αναστασάκη, Πετεινάτο και 4ο τον Μπερτάκη.

Εθνική Νέων (Θοδωρής Παχατουρίδης): Ηλιάδης (46’ Κότσαρης), Σάλιακας, Τούφας, Παντελάκης (46’ Δαμιανάκης), Γιαλαμίδης (46’ Κουτσοποδιώτης), Τζανουλίνος (46’ Πολύζος), Φασίδης (46’ Μανιδάκης), Σαββίδης, Μπαστάκος (46’ Νιούμαν), Κτιστόπουλος, Τσολακίδης (46’ Πόζογλου).

Πλατανιάς Κ20 (Νίκος Μαναρώλης): Πενταράκης (31’ Τάμπος, 63’ Χατσικίδης), Χαραλαμπάκης (69’ Σκευοφύλαξ), Γαλανίδης (71’ Δημητρίου), Κελάκης (51’ Μπένος), Κοκονάκης (61’ Μιχαήλ), Πατρικάκης, Μπουρμπάκης, Μαυρεδάκης, Τσίτας (68’ Παπαδάκης), Κοντορινάκης (55’ Λιάσκας), Κολομπάκης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook