Τάτος στον Πλατανιά; | Αν θέλει ο Βαγγέλης …

τάτος-στον-πλατανιά-αν-θέλει-ο-βαγγέλ-17833

tatosΜε μοναδικό απόντα τον Χουάν Αγκιλέρα Νούνιες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τον Πλατανιά μετά την άδεια των Χριστουγέννων.

Ο Ισπανός αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά σήμερα  Σάββατο (29/12) και να ενσωματωθεί στις τάξεις της Χανιώτικης ομάδας, που ξεκίνησε έτσι την προετοιμασία της για την επανέναρξη των υποχρεώσεών της και ειδικά για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ταυρωνίτη και όχι στο Μάλεμε όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και περιλάμβανε τρέξιμο. Το ευχάριστο μάλιστα ήταν ότι στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι (Ποτουρίδης, Γκονζάλες, Αργυρόπουλος), γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία ότι οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους, Άγγελου Αναστασιάδη για το πρώτο παιχνίδι του 2013.

Στο μεταξύ ένα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τα μεταγραφικά θέματα του Πλατανιά, καθώς δεν βγαίνουν στο προσκήνιο πληροφορίες για τις αποφάσεις του Αναστασιάδη σε ό,τι αφορά βασικά τους παίκτες που φεύγουν αλλά και για τις μεταγραφές που έχει αποφασιστεί να γίνουν.

Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ειδικά για τις μεταγραφές βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια για το δανεισμό του Τάτου από τον Ολυμπιακό, ενώ διαφαίνεται να έχει βάση το ενδιαφέρον για τον Μάντζιο. Για τον πρώτο απομένει η απάντηση του ποδοσφαιριστή για να προχωρήσει η μεταγραφή ενώ για τον δεύτερο θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό σημείο οικονομικής επαφής.

Για τους παίκτες που αποχωρούν δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, τουλάχιστον για την ώρα! Ως εκ τούτου συνεχίζουν άπαντες να προπονούνται κανονικά όλοι όσοι φημολογείται ότι είτε θα λύσουν τα συμβόλαιά τους είτε ενδεχομένως θα παραχωρηθούν ως δανεικοί.

Θυμίζουμε ότι ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/12) τη λύση της συνεργασίας με τον Δράμι, που ως είδηση ήταν γνωστή εδώ και μέρες.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook