Γελοία η αφορμή για το αιματηρό περιστατικό με τους δυο τραυματίες στον Μυλοπόταμο!

γελοία-η-αφορμή-για-το-αιματηρό-περιστ-44567

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣΠριν από λίγο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο Μυλοπόταμο με δύο τραυματίες από τα Λιβάδια , κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Και οι δύο, ένας άνδρας και μία γυναίκα με τραύματα από όπλα, διεκομίσθησαν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων ενώ, αυτή την ώρα, μεταφέρονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται ενώ οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες, τα δύο άτομα (50 ετών ο άνδρας και 47 η γυναίκα που έχουν συγγενική σχέση) δέχθηκαν επίθεση με όπλο από άγνωστο άτομο στο σπίτι τους και αμέσως στήθηκε η επιχείρηση για τη διακομιδή τους στο κέντρο Υγείας Ανωγείων και από εκεί στο Βενιζέλειο.

Να σημειωθεί ότι ο άνδρας φέρει τραύματα στην ωμοπλάτη, ενώ η γυναίκα στο μηριαίο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από ένα εφηβικό πείραγμα νεαρών του χωριού σε μία κοπελίτσα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αυτό ενόχλησε τους μεγαλύτερους που έκαναν παρατήρηση στους θερμόαιμους πιτσιρικάδες. 
Δεν είχαν όμως όλοι οι ενήλικες την ίδια άποψη και έτσι κουβέντα στην κουβέντα στο ορεινό χωριό του Μυλοποτάμου, δεν άργησαν να βγουν και τα όπλα. Το εφηβικό πείραγμα στην κοπέλα κόντεψε να μετατραπεί σε μακελειό.

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν στα Λιβάδια χτύπησαν κατά λάθος και τη 50χρονη γυναίκα που βρισκόταν εκεί κοντά και δεν είχε σχέση με τον καυγά, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ενώ άνδρες της ασφάλειας έχουν πάει και στο Ηράκλειο προκειμένου να μιλήσουν με τους δύο τραυματίες που είναι ευτυχώς ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή τους, προκειμένου να διαπιστώσουν και να καταγράψουν τα ακριβή αίτια του καυγά και των πυροβολισμών που παραλίγο να στοίχιζαν τη ζωή δύο ανθρώπων.

Πηγή: Prismanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook