Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ενόψει Tρόικας

σύσκεψη-των-πολιτικών-αρχηγών-ενόψει-t-32640

maximouΑλλεπάλληλες συσκέψεις έχει από το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εν όψει της άφιξης του κλιμακίου της τρόικα την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα.

Έτσι, μετά την πολύωρη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών ακολούθησε ακόμη μία σήμερα  στο Μέγαρο Μαξίμου αυτή τη φορά, παρουσία και του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργου Προβόπουλου. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Στουρνάρας θα ακολουθήσει και νέα σύσκεψη το απόγευμα.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία «μαύρη τρύπα» στα έσοδα, ενώ το ενιαίο τέλος για τα ακίνητα, βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση. Επίσης, ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι δεν θα υπάρξει παράταση στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών..

Την Τετάρτη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Για την Τετάρτη  3 Απριλίου προγραμματίζεται η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενόψει της επιστροφής της τρόικας στην Ελλάδα, όπου θα εξεταστούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα, μεταξύ των οποίων και αυτό του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων.

Αυτό τόνισε, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης.

«Ο κύριος πρωθυπουργός, επειδή γνωρίζει τις απόψεις των δύο εταίρων και του κύριου Κουβέλη και του κυρίου Βενιζέλου, της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, είπε με έναν τρόπο ότι θα το δούμε το ζήτημα αυτό, έχει τεθεί, σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι λιγότερο.

Επιφυλάχθηκε γιατί ξέρει ότι υπάρχει μια ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα τουλάχιστον την Τετάρτη που έχουν συνάντηση οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή:real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook