Σύλληψη 30χρονου για διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας

σύλληψη-30χρονου-για-διακίνηση-σκληρού-118831

pornograrhyΣτα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας 30χρονος ο οποίος κατείχε και διακινούσε στο Διαδίκτυο σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον τελευταίο μήνα ο 30χρονος είχε διακινήσει τουλάχιστον 134 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού, χρησιμοποιώντας πέντε διαφορετικές και μοναδικές ΙP διευθύνσεις.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα στο σπίτι του στο Μαρούσι, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ και δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ στους οποίους οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν με την χρήση ειδικού λογισμικού προγράμματος εντοπισμού χρηστών, που διακινούν τέτοια αρχεία. Στη συνέχεια, έπειτα από έκδοση σχετικών διατάξεων από τις Εισαγγελικές Αρχές για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και διακριβώθηκε η δράση του.

Πηγή : protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook