Συντριβή του Ο.Φ.Η από Ολυμπιακό με 0 – 4

συντριβή-του-ο-φ-η-από-ολυμπιακό-με-0-4-36581

ofi olympiakos
Την πιο βαριά φετινή ήττα και μια από τις πιο βαριές στην ιστορία του εντός έδρας υπέστη ο ΟΦΗ, χάνοντας με 4-0 στο Γεντί Κουλέ από τον Ολυμπιακό. Έντονες αποδοκιμασίες μετά το παιχνίδι από το φίλαθλο κόσμο, που απογοητευμένος είδε την ομάδα να διασύρεται.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Τζεμπούρ, έχοντας μπει πολύ δυνατά στο ματς, ενώ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες. Μετά το 15′ ο ΟΦΗ ισορρόπησε και δημιούργησε κι εκείνος αξιόλογες φάσεις μπροστά στα καρέ του Ολυμπιακού, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με πολύ καλή ευκαιρία του Βλαχοδήμου για τους Πειραιώτες.

Στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Βιτώρο στο 55′ να ισοφαρίσει αλλά μετά το 65′ ήρθε η κατάρρευση. Με άμυνα για… κλάματα, ο ΟΦΗ δέχτηκε τρία γκολ στο χρόνο που απέμενε, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα με τους Βλαχοδήμο, Τζεμπούρ και Παπάζογλου.

ΟΦΗ (Γ. Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Κουτσιανικούλης, Ζαχαράκης (46′ Βιτώρος), Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης, Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής (57′ Μπανούσης).

ΟΣΦΠ (Μ. Γκονζάλες): Μέγιερι, Μασάντο (67′ Μανιάτης), Παπάζογλου, Φέισα, Τζεμπούρ, Βλαχοδήμος (73′ Ιμπαγάσα), Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Γκρέκο, Αμπντούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook