Συνελήφθησαν τρεις ρομά για αρπαγή ανηλίκου στη Μυτιλήνη

συνελήφθησαν-τρεις-ρομά-για-αρπαγή-αν-86092

astynomia-nixtaΣτον εισαγγελέα Μυτιλήνης αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης οι τρεις ρομά, δύο γυναίκες και ένας άνδρας (ηλικίας 51, 19 και 21 ετών) που συνελήφθησαν για αρπαγή ανηλίκου το μεσημέρι της Τετάρτης σε καταυλισμό στο νησί. Εκεί βρέθηκε και ένα βρέφος 2,5 μηνών το οποίο, όπως προέκυψε από την έρευνα δεν ήταν δικό τους.

Αρχικά οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία πως το ζευγάρι των νεαρών ρομά είχε ένα βρέφος το οποίο επιχείρησε να δηλώσει χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα. Με βάση τα στοιχεία αυτά οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έρευνα σε καταυλισμό που βρίσκεται στην πόλη της Μυτιλήνης και εντόπισαν το νεαρό ζευγάρι και την 51χρονη μητέρα του άντρα.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν πως όταν βρίσκονταν στην Αθήνα και ειδικότερα στο Λαϊκό νοσοκομείο για εξετάσεις του άντρα πλησίασε τις δυο γυναίκες μια άγνωστη σε αυτές ρομά και τους ρώτησε αν ήθελαν χωρίς χρήματα το μωρό που είχε γεννηθεί τέλος Ιουλίου για να το ζήσουν εκείνοι. Οι γυναίκες δεν αρνήθηκαν και πήραν το μωρό μαζί τους στη Μυτιλήνη.

Το μικρό αγοράκι το οποίο είναι καλά στην υγεία του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, ενώ έχουν ενημερωθεί αρμόδιες υπηρεσίες για την φροντίδα του. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της γυναίκας στην Αθήνα που τους έδωσε το μωρό.

 

Πηγή : in.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook