Συνάντηση επιχειρηματιών πληροφορικής με Σαμαρά παρουσία Βολουδάκη

συνάντηση-επιχειρηματιών-πληροφορικ-60798

voloudakis samaras siskepsi

Ο  Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και ειδικότερα με τους επικεφαλής των ελληνικών εταιρειών που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Τεχνολογίας CEBIT.

cebitΣτην συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής  Χατζηδάκης, και ο  Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσος Βολουδάκης.

Οι επικεφαλής των ελληνικών εταιρειών ζήτησαν  από τον Πρωθυπουργό, όπως δήλωσε ο Μανούσος Βολουδάκης, «να προχωρήσουν σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Ελλάδα με τη συμμετοχή των εταιρειών του κλάδου, με τη συμμετοχή της αγοράς».

Ο Μανούσος Βολουδάκης, επεσήμανε ότι «ο χώρος της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών είναι ένας κρίσιμος χώρος,  ένας κρίσιμος τομέας και για την ανάπτυξη της χώρας και για την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών της Δημόσιας Διοίκησης».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook