Συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή για την στήριξη των Επαγγελματιών του Δήμου Χανίων

συγχαρητήρια-στη-δημοτική-αρχή-για-τη-10242

trapezoka 1Είναι απορίας  άξιον ο τρόπος και η ταχύτητα που λειτούργησε η Δημοτική Αρχή προκειμένου  να τσιμεντοποιηθεί το κηπάκι με δεντράκια και γκαζόν που υπήρχε μπροστά από  καφέ της πλατείας Δικαστηρίων.

Παραδοσιακά από προηγούμενους ιδιοκτήτες το συγκεκριμένο κομμάτι στολίζονταν ως φάτνη τα Χριστούγεννα αλλά και σημείο συνεύρεσης με παραδοσιακό σούβλισμα αρνιών την περίοδο του Πάσχα.

Η ευκολία τέτοιου είδους ενεργειών κάτω από άλλες προϋποθέσεις ίσως και να μην ήταν προκλητική. Αλλά όταν όλο το κέντρο της πόλης των Χανίων έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καφενείο – σουβλατζίδικο είναι αυτονόητο ότι δημιουργούνται άλλου είδους συνειρμοί.

Το τεράστιο καφέ σουβλατζίδικο που έχει γίνει το κέντρο της πόλης μας που δυστυχώς αλλάζει συνεχώς προς το χειρότερο, αποδεικνύει ότι η Δημοτική μας Αρχή δεν ενδιαφέρεται για τον ανάπηρο συμπολίτη μας, που μπορεί να του έφτιαξε ράμπες για να ανεβαίνει εύκολα στο πεζοδρόμιο από το οποίο όμως δεν μπορεί να περάσει λόγω τραπεζοκαθισμάτων, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι τοπικοί μας άρχοντες και μπορούν εύκολα να το διασταυρώσουν κάνοντας μια βόλτα στα τετράγωνα περιμετρικά του Δημαρχείου. Δεν μπορεί επίσης να περάσει η μητέρα με το παιδικό καροτσάκι αλλά και συχνά ούτε καν οι πεζοί.

Τελικά επιβεβαιώνεται ότι συνειδητά η Δημοτική Αστυνομία απλά περνάει κάνει παρατήρηση στους καταληψίες ξεκαθαρίζοντας ότι η σύσταση είναι κατ’ απαίτηση καταγγέλλοντα.

Είναι πλέον οφθαλμοφανείς οι προθέσεις της «Νέας Δημοτικής Αρχής» που σαν στόχο έχει η πόλη μας να αλλάξει και να γίνει ένα απέραντο Καφεσουβλατζίδικο χωρίς όρους και κανόνες. Όλα στο βωμό του συμφέροντος των «πονηρών» επιχειρηματιών που είναι φιλικά προσκείμενοι στην «Νέα Δημοτική Αρχή» αδιαφορώντας για όλους τους υπόλοιπους που προσπαθούν να είναι ηθικοί και νόμιμοι.

Κύριε Δήμαρχε μην ξεχνάτε ότι δεν ψηφίζουν μόνο οι Σουβλατζήδες και οι Καφετζήδες. Οι Δήμαρχοι κρίνονται αυστηρά από τους πολίτες αφού επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook