Συγκλονιστικό Βίντεο! | Οδηγός σε βενζινάδικο για να μην πληρώσει περνάει κυριολεκτικά πάνω από γυναίκα!!!

συγκλονιστικό-βίντεο-οδηγός-σε-βενζι-25765

atynomia benzinadikoΟδηγός για να μην πληρώσει γκαζώνει και φεύγοντας παρασύρει γυναίκα κάτω από τις ρόδες

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, 21 Αυγούστου 2013, σε βενζινάδικο στο Μενίδι.

Οπως θα δείτε και στο video που εξασφάλισε το Newsit, ένα φορτηγάκι με δύο νεαρούς επιβάτες, φτάνει στο βενζινάδικο. Ο οδηγός ζητάει από τον υπάλληλο να γεμίσει το ρεζερβουάρ. Το κόστος της βενζίνης φτάνει τα 95 ευρώ. Στο μεταξύ έχει βγει από το κατάστημα η γυναίκα του ιδιοκτήτη για να βεβαιωθεί οτι θα πάρει τα λεφτά της καθώς τα περιστατικά των «μπαταχτσήδων» είναι συχνά στο Μενίδι.

Ολο και περισσότεροι οδηγοί βάζουν βενζίνη και φεύγουν δίχως να πληρώσουν

Εκείνη τη στιγμή ο συνοδηγός κάνει σινιάλο στον οδηγό ο οποίος γκαζώνει για να φύγει. Η γυναίκα πιάνεται από το ανοιχτό παράθυρο για να τους σταματήσει. Ο οδηγός όμως απτόητος γκαζώνει με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα για 10 μέτρα και λίγο πριν βγει στη λεωφόρο πατάει τη γυναίκα που έχει πέσει κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα πάντως που είχε άγιο κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες του οχήματος. Μετά από την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία αποδείχθηκε πως οι πινακίδες είναι γνήσιες ενώ έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Όπως δήλωσε στο Newsit o ιδιοκτήτης του βενζινάδικου «η γυναίκα μου τραυματίστηκε. Έχει κάταγμα στη λεκάνη και αφόρητους πόνους».

Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα στο Ζεφύρι για τη σύλληψη των δύο δραστών.

 

Πηγή : newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook