Συγκλονίζει ο πατέρας της Φαίης | Να πληρώσουν οι ένοχοι, ακόμα κι αν είναι η άλλη μου κόρη

συγκλονίζει-ο-πατέρας-της-φαίης-να-πλη-62903

FAIIPATERAS

Να πληρώσουν οι ένοχοι όποιοι κι αν είναι αυτοί ζητά ο πατέρας της άτυχης Φαίης, πρώην καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού Αντώνης Μπλάχας, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής».

«Έχασα την ελπίδα μου για τη ζωή και το μόνο που θέλω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, να λάμψει η αλήθεια, να τιμωρηθούν οι ένοχοι όποιοι κι αν είναι» δηλώνει ο πατέρας της Φαίης. Αναφέρει επίσης ότι είχε ζητήσει από την άτυχη κοπέλα να «ξεκόψει» οπωσδήποτε από τον Στεφανάκη, παρότι της έλεγε ότι βρήκε μια δουλειά με πολλά χρήματα στην Κρήτη και της ζητούσε να την πάρει μαζί του.

Ο Α. Μπλάχας είναι αποφασισμένος να διαχωρίσει τη θέση του από την κόρη του Μαρία- Ελένη, στην οποία ήδη αρνήθηκε να έχουν κοινή νομική εκπροσώπηση.

adelfh-faih

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής» η συμπεριφορά της Μαρίας-Ελένης συχνά ενοχλούσε τον καπετάν Αντώνη καθώς έβλεπε ότι δεν ήταν φιλική με τη μικρή της αδερφή. Από την ίδια τη Φαίη είχε πληροφορηθεί ότι ο Στεφανάκης είχε σχέση και με την άλλη της αδελφή, η οποία ωστόσο προσποιούνταν μπροστά στο ζευγάρι ότι δεν συνέβαινε τίποτα.

Από τη πλευρά της η Μαρία-Ελένη Μπλάχα στρέφεται μέσω των συνηγόρων της εναντίον του Στεφανάκη, ζητώντας παράσταση πολιτικής αγωγής και διαμηνύοντας ότι δεν είχε σχέση μαζί του αλλά συνευρέθηκε μία φορά. Παραδέχεται όμως ότι δεν είπε την αλήθεια όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Φαίη επειδή την απειλούσε ο δράστης.

adeldi-faiis-660

Κατά το «Έθνος της Κυριακής» πρόσωπο-κλειδί για την αποκάλυψη όλων των παραμέτρων της υπόθεσης θεωρείται άλλη κοπέλα, από την Αγία Παρασκευή, η οποία φέρεται να είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον Στεφανάκη και η οποία φημολογείται ότι έχει βρει καταφύγιο στο εξωτερικό! Η κατάθεσή της θεωρείται καταλυτική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook