Στο Προεδρικό Μέγαρο αγρότες από τα Χανιά | Τους βράβευσε ο Κάρολος Παπούλιας

στο-προεδρικό-μέγαρο-αγρότες-από-τα-χα-25809

papouliasΣτο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν χθες δυο αγρότες από τα Χανιά, οι οποίοι αναδείχτηκαν από τους συντάκτες της εφημερίδας «Agrenda» ως οι αγρότες της χρονιάς 2012 «.

Την στιγμή που οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί των Χανίων, έχουν υποστεί οικονομική κατάρρευση από λάθη και παραλείψεις χρόνων, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαφονησίου Χανίων, Αντώνης Μαρακάκης  και ο υπεύθυνος πωλήσεων του ΑΣΟΠ Ελαφονησίου δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Κάρολου Παπούλια για την προσπάθεια που καταβάλουν στον Πρωτογενή τομέα.

aretoulakisΌπως ανέφερε ο Αντώνης Αρετουλάκης, μιλώντας σήμερα στο SUPER FM 89,6 «πρέπει να πω ότι με τον τρόπο αυτό, δεν βραβευτήκαμε εμείς αλλά όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού Ελαφονησίου.

Ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μας δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με απλότητα και στην συζήτηση που ακολούθησε, μας ρώτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και με ποιο τρόπο θα μπορούσε να βοηθήσει το κράτος στην εξαγωγή των αγροτικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Παράλληλα, εμείς του θέσαμε κάποια προβλήματα, όπως την καταβολή των χρημάτων από επενδυτικά προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί αλλά δεν έχουμε λάβει ακόμη την χρηματοδότηση.

Προσπαθούμε να εξάγουμε τα ποιοτικά Κρητικά προϊόντα σε ξένες χώρες, όπως είναι τα κηπευτικά αλλά υπάρχουν δυσκολίες, τις οποίες προσπαθούμε να τις αντιμετωπίζουμε.

Η μεγαλύτερη από αυτές, είναι η γραφειοκρατία, κάποιες διαδικασίες πρέπει ν’ απλουστευτούν, ούτως ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία της παραγωγής αλλά κυρίως της εμπορίας».

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τους Χανιώτες αγρότες, βραβεύτηκαν και Θεσσαλοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook