Στοιχεία σοκ – Ο Πιστόριους είχε κλειδώσει στο μπάνιο τη φίλη του πριν την σκοτώσει

στοιχεία-σοκ-ο-πιστόριους-είχε-κλειδ-32469

pistorious-riva-660_1Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Πιστόριους που έρχονται στο φως και έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες της δολοφονίας της νεαρής καλλονής συντρόφου του παραολουμπιονίκη και τα οποία αν αποδειχθούν αληθή θα έχουν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση της εκδοχής περί ατυχήματος.

Η εφημερίδα της Νοτίου Αφρικής «Bleed» αναφέρει πως πως ο Οσκαρ Πιστόριους προτού πυροβολήσει την Ρίβα Στίνκαμπ την είχε κλειδωμένη για δύο ώρες περίπου στο μπάνιο. Μάλιστα αναφέρει πως στο δωμάτιο αυτό του σπιτιού έγινε και η δολοφονία, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα η πόρτα φέρει τέσσερις τρύπες από πυροβολισμούς.

Παράλληλα, η Bleed αναφέρει πως η ιδιωτική φύλαξη του συγκροτήματος κατοικιών που έμενε ο Πιστόριους ειδοποίησε την Αστυνομία δύο ώρες πριν το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος, καθώς από το σπίτι του αθλητή ακούγονταν φωνές.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην νοτιοαφρικανική εφημερίδα ανέφερε χαρακτηριστικά πως

«από το σπίτι του ακούγονταν ουρλιαχτά και αποφάσισα να καλέσω την αστυνομία καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο».

Αλλος μάρτυρας ανέφερε πως βρήκαν τον Οσκαρ Πιστόριους να κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού του, φωνάζοντας βοήθεια και κρατώντας τη σύντροφό του στα χέρια, η οποία ακόμη ανέπνεε.

Αμέσως κατέφθασε και το ασθενοφόρο, αλλά παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών, η Ρίβα Στίνκαμπ πέθανε. .

Υπενθυμίζεται ότι ο Οσκαρ Πιστόριους απορρίπτει κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες της δολοφονίας. Την Τρίτη θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και η κηδεία της άτυχης Ρίβα Στίνκαμπ.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook