Στην Παλαιόχωρα επιχείρηση «σκούπα» για τον εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών

στην-παλαιόχωρα-επιχείρηση-σκούπα-23303

allodapoi katalipci xenodoxeioΆλλη μια επιχείρηση «σκούπα’ των αστυνομικών αρχών Χανίων, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στην Παλαιόχωρα.

Στόχος των αστυνομικών, ήταν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους αλλοδαπούς που μένουν στην περιοχή, χωρίς να διαθέτουν τη νόμιμη άδεια παραμονής στην χώρα.

Στην επιχείρηση που έφερε την κωδική ονομασία «Ξένιος Δίας» συμμετείχαν πάνω από είκοσι αστυνομικοί της ασφάλειας Χανίων, καθώς και άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.

Όλοι οι πιθανοί χώροι που μπορεί να χρησιμεύουν ως κατάλυμα, από κλειστά ξενοδοχεία, γενικά τουριστικά καταλύματα, γήπεδα ακόμη και θερμοκήπια ερευνήθηκαν προσεχτικά, προκειμένου να εντοπιστούν αλλοδαποί.

Οι αστυνομικοί, έλεγξαν συνολικά εκατόν είκοσι επτά άτομα, έγιναν σαράντα δυο προσαγωγές, ενώ συνέλαβαν  δεκαεννέα άτομα, από τους οποίους, οι έξι είναι Αιγύπτιοι, πέντε Μαροκινοί, τρεις Αλβανοί, δυο Ιρακινοί, ένας Αλγερινός και ένας Πακιστανός.

Όσοι δεν διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά θ’ απελαθούν από την χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ανάλογη επιχείρηση, απομάκρυνσης αλλοδαπών από ξενοδοχείο στον Σκουτελώνα του Δήμου Πλατανιά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, όπου συνελήφθησαν δεκατρείς αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν καταλάβει παράνομα τον χώρο, ενώ δέκα από αυτούς δεν διέθεταν άδεια παραμονής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook