Στην Εθνική ομάδα ο Περιστερίδης

στην-εθνική-ομάδα-ο-περιστερίδης-6626

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Κώστας Περιστερίδης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα και αφού δήλωσε την έκπληξη του τόνισε πως είναι μεγάλη του τιμή που θα φορέσει το εθνόσημο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Περιστερίδης στο επίσημο σάιτ του Πανιωνίου:

«Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα και ουσιαστικά δεν το περίμενα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η κλήση μου στην Εθνική ομάδα από τον κ. Φερνάντο Σάντος. Αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή να κληθεί να εκπροσωπήσει τη χώρα του και είναι κορυφαία στιγμή το να αγωνιστείς με το εθνόσημο στο στήθος. Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα μου τον Πανιώνιο, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τον προπονητή μου Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον συνεργάτη του Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μάκη Βενιαμίν, καθώς με τις δικές τους οδηγίες και συμβουλές γίνομαι καθημερινά καλύτερος.

Εχω αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων, όμως όπως και να το κάνουμε η κλήση στην Εθνική Ανδρών είναι κάτι το διαφορετικό. Παρακολουθώ φυσικά κάθε αγώνα της Εθνικής ομάδας και πλέον είμαι ευτυχισμένος καθώς θα μπορέσω να αποτελέσω και μέλος της».

Ποιος είναι ο Κώστας Περιστερίδης

ΘΕΣΗ : Τερματοφύλακας

ΗΛΙΚΙΑ : 5 /07/1991

ΥΨΟΣ : 1.95m

ΣΥΛΛΟΓΟΣ : Πανιώνιος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ: Ιωνία Χανίων (2003 – 2007) AFC Ajax- U17 (2007 – 2008) FC Ajax- U18 (2008 – 2009) FC VOLENDAM (2009 – 2010) Almere City FC (2010 – 2011) Πανιώνιος (2012-…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook