Στα Χανιά η πρώτη βάση της Ryanair στην Ελλάδα

στα-χανιά-η-πρώτη-βάση-της-ryanair-στην-ελλάδ-15378

ryan airΗ πρώτη βάση στην Ελλάδα της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair θα είναι το Αεροδρόμιο των Χανίων  «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου από τα Χανιά όπου βρέθηκε, η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, Kate Sherry.

Όπως ανέφερε η κα. Sherry «στην απόφαση της εταιρείας να κάνει μια τόσο σημαντική επένδυση στα Χανιά,συνετέλεσε το γεγονός ότι τα Χανιά πέρα από ένας πολύ όμορφος προορισμός είναι και μία σημαντική τουριστική επένδυση.

Κυρίως όμως, το αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» διαθέτει τις προδιαγραφές αλλά και τις προϋποθέσεις, όσον αφορά το πτητικό έργο αλλά και την επίγεια εξυπηρέτηση για την ομαλή πραγματοποίηση των πτήσεων.

Τόσο οι αρχές του αεροδρομίου , όσο και όλες οι τοπικές αρχές, μας έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο.»

Η Ryanair θα επεκταθεί στα Χανιά με την στάθμευση ενός αεροσκάφους στο αεροδρόμιο, ενώ έντεκα νέοι προορισμοί θα ενταχθούν στο δρομολόγιο της, με αφετηρία το «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», αεροσκάφη της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας, θα αναχωρούν για Billund,Bremen, Bristol,Eindhoven, Katowice, Marseille, Memmingen, Θεσσαλονίκη, Venice, Vilnius, και Warsaw.

Chania base launch Dec 12 (2)-12Όλες οι παραπάνω πτήσεις, θα αρχίσουν να εκτελούνται από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Συνολικά θα πραγματοποιούνται 106 εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ αναμένεται να επισκεφθούν το Νομό, πεντακόσιες χιλιάδες άτομα ετησίως.

Πεντακόσιες, θα είναι και οι νέες θέσεις εργασίας που πρόκειται να δημιουργηθούν.

Σύμφωνα με την κα. Sherry, «η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν μας φόβισε καθόλου, καθώς πιστεύουμε ότι ο τουρισμός αποτελεί την μεγαλύτερη βιομηχανία για την Ελλάδα και την μεγαλύτερη επένδυση για την Κρήτη.»

Αξίζει να σημειωθεί πως, η εταιρεία με αφορμή τη νέα της συνεργασία, προσφέρει 100.000 αεροπορικά εισιτήρια, που η τιμή τους αρχίζει από 8 Ευρώ για ταξίδια σε ολόκληρο το Ευρωπαϊκό δίκτυο της.

Οι κρατήσεις, θα είναι διαθέσιμες  έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου, στο www.ryanair.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook