Σταύρος Θεοδωράκης: Έχω βρει πολύ καλούς ανθρώπους στα πορνεία και έχω βρει πόρνες στα υπουργεία

σταύρος-θεοδωράκης-έχω-βρει-πολύ-καλο-27449

theodorakis 1Για την επιτυχία των Πρωταγωνιστών και τις περιπέτειες του στην δημοσιογραφία μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο Αυτό που ζούμε.

Υπάρχουν δημοσιογράφοι που εκτιμώ και δημοσιογράφοι που απεχθάνομαι.

Δεν έχουν την επιφοίτηση του καλού οι δημοσιογράφοι. Υπάρχουν καλοί δημοσιογράφοι και κακοί – και όχι μόνο με την έννοια της δουλειά τους αλλά και σαν προσωπικότητες.

Έχω βρει πολύ καλούς ανθρώπους στα πορνεία και έχω βρει πόρνες στα υπουργεία.

theodorakisΔεν είναι στεγανά τα πράγματα. Αυτό δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στα πλαίσια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στο Κορίτσια για Σπίτι.

Προσθέτοντας – σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του yupiii – πως, αν δεν είχε ασχοληθεί με την δημοσιογραφία Θα γινόμουν κηπουρός – γεωργός, μου αρέσει πολύ η γεωργία. Θα γινόμουν μαραγκός, που αρέσει πολύ το ξύλο και πιάνουν τα χέρια μου.

Στην δημοσιογραφία ή πρέπει να κάνεις ναρκωτικά ή πρέπει να είσαι αλκοολικός ή να καπνίζεις, εγώ κάνω πράγματα με τα χέρια μου και έτσι αποσπώ την προσοχή μου από τα μεγάλα, κάνω κάτι μικρό και αυτό με βοηθάει να συνεχίζω.

Τέλος, όσον αφορά την επιτυχία της εκπομπής του, επισήμανε πως, “εγώ το περίμενα ότι θα έκανε τόση επιτυχία. Για να μην υπερβάλλω, όταν είπα ότι θα κάνω μια εκπομπή με απλούς ανθρώπους που θα διηγούνται απλές ιστορίες και θα αποκαλύπτω μυστικά μικρών κοινοτήτων, υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν ότι δε θα πουλήσει αυτό στην Ελλάδα, αλλά είχα την αίσθηση ότι πρέπει να κάνω αυτούς τους ανθρώπους πρωταγωνιστές και τα αποτελέσματα με δικαιώνουν”.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook