Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 30χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά χθες στα Χανιά σε τροχαίο

σταθερά-κρίσιμη-η-κατάσταση-του-30χρονο-31341

nosokomeia 2Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» και στην μονάδα εντατικής θεραπείας, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται ο 30χρονος  μοτοσικλετιστής, ο οποίος λίγο πριν τις 7 το πρωί του Σαββάτου, τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στο κάτω Δαράτσο,  και φέρει σοβαρές κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις.

Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των αξονικών εξετάσεων στον εγκέφαλο  όπου ο 30χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουν ασφαλή εκτίμηση των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων αφού δεν έχει συμπληρωθεί το δεύτερο κρίσιμο 24ωρο.

Στο μεταξύ, με εντολή του Εισαγγελέα, ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 28 χρονών, με το οποίο συγκρούστηκε η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος, κρατείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  στο αίμα του δεν εντοπίστηκε  αλκοόλ ενώ ο ίδιος υπέστη  μεγάλο σοκ από το ατύχημα.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7 το πρωί του Σαββάτου, όταν  η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος,στην παλιά  Εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, στο Κάτω Δαράτσο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 28χρονος,  ενώ διερχόμενοι οδηγοί καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook