Σοκ: 37χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει δύο φορές σε μία ημέρα!

σοκ-37χρονη-προσπάθησε-να-αυτοκτονήσει-118068

pillsΈνα δραματικό περιστατικό με «πρωταγωνίστρια» μια 37χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. .

Η αλλοδαπή γυναίκα έκανε δύο απόπειρες αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες, φέρνοντας στα άκρα τον εαυτό της και τους εργαζόμενους του ΕΣΥ που κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια να την περιθάλψουν και να την προστατεύσουν.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, η γυναίκα διακομίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα έχοντας λάβει μεγάλη ποσότητα φαρμάκων -αντιβιοτικών- και υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου.

Ωστόσο, αμέσως μόλις συνήλθε, το πρωί της Παρασκευής, προέβη για δεύτερη φορά στο απονενοημένο διάβημα. Ξέφυγε από την προσοχή των άλλων ασθενών του θαλάμου αλλά και των νοσηλευτών και έκανε «βουτιά» θανάτου από τον 2ο όροφο του νοσοκομείου.

Βαριά τραυματισμένη διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Σημειωτέον ότι το νοσοκομείο διαθέτει και ψυχιατρική κλινική.

Όπως επισημαίνουν ειδικοί στο protothema.gr, η διπλή απόπειρα αυτοκτονίας μέσα σε ένα 24ωρο μαρτυρά ένα βαρύ ψυχιατρικό περιστατικό το οποίο χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Πηγή: protothema

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook