Σοκ από το θάνατο 11μηνου αγοριού

σοκ-από-το-θάνατο-11μηνου-αγοριού-5728

Σοκ και συναγερμός στο ΠΑΓΝΗ μετά το θάνατο ενός αβάπτιστου αγοριού 11 μηνών, το οποίο υπέστη σε λιγότερο από πέντε μέρες τρεις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις για πρόβλημα βουβωνοκήλης.

Ο θάνατός του προκάλεσε σήμερα το πρωί κατεπείγουσα ΕΔΕ την οποία παρήγγειλε ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκος Κοκκίνης, αναθέτοντάς τη στον καθηγητή Ουρολογίας και πρόεδρο της Επιτροπής Χειρουργείων του νοσοκομείου κ. Σοφρά.

Παράλληλα ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης πραγματοποιεί αυτή την ώρα νεκροψία-νεκροτομή στο άτυχο 11μηνο βρέφος προκειμένου να εκδώσει πόρισμα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η οικογένεια του άτυχου βρέφους την ίδια ώρα, μεσ’ στην ανείπωτη θλίψη της και σε κατάσταση οργής, στρέφεται κατά των γιατρών χειρουργών κάνοντας ευθέως λόγο για βαρύτατα ιατρικά λάθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μόλις 11 μηνών αβάπτιστο αγοράκι εισήχθη την περασμένη Τετάρτη στο ΠΑΓΝΗ για επείγουσα επέμβαση στην Παιδοχειρουργική του νοσοκομείου για σοβαρό πρόβλημα κήλης στη βουβωνική χώρα.

Την επέμβαση κατά πληροφορίες ανέλαβε ο παιδοχειρουργός κ. Σακελλάρης, όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κάτι συνέβη και η επέμβαση δεν πήγε καλά, παρότι σε αυτές τις περιπτώσεις οι επιπλοκές δεν είναι σημαντικές.

Μετά από αυτό το παιδί υποβλήθηκε σε άλλες δύο επεμβάσεις το περασμένο Σάββατο και χθες Κυριακή, η κατάστασή του όμως αντί να βελτιώνεται επιδεινώθηκε δραματικά, με αποτέλεσμα χθες βράδυ να καταλήξει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Οι σκηνές που εκτυλίσσονται από σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο είναι δραματικές, ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου δηλώνει ότι η υπόθεση θα φτάσει μέχρι τα άκρα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και πως αν υπάρχουν ευθύνες εγκληματικής αμέλειας οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook