Σκληρή ανακοίνωση Σκουλάκη για την παραίτηση Κοτζαμιχάλη

σκληρή-ανακοίνωση-σκουλάκη-για-την-πα-101064

skoulakis1

Ο κ. Κοτζαμιχάλης ασχολείται από τότε που εξελέγη με την «καρέκλα του». Ήθελε σώνει και καλά να διοριστεί από μένα αντιδήμαρχος.

Ήταν η σειρά ου δημάρχου Χανίων, Μανώλη  Σκουλάκη να ανταποδώσει τις σοβαρές καταγγελίες του παραιτηθέντα δημοτικού συμβούλου Μιχάλη  Κοτζαμιχάλη, δες ΕΔΩ.

Σε μια δήλωση χωρίς υπεκφυγές, κατηγορεί μεταξύ άλλων τον Μιχάλη  Κοτζαμιχάλη, ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα του και ότι ήθελε να γίνει αντιδήμαρχος.

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Η κοινωνία, οι δημότες μας, δεν ασχολούνται με τις καρέκλες μας. Ασχολούνται με τα προβλήματά τους.

Ο κ. Κοτζαμιχάλης ασχολείται από τότε που εξελέγη με την «καρέκλα του». Ήθελε σώνει και καλά να διοριστεί από μένα αντιδήμαρχος.

Του είχα δώσει θέση ευθύνης, αυτή του προέδρου της σχολικής επιτροπής. Νομίζω στήριξα και αυτόν και τον άλλο πρόεδρο τον κ. Βογιατζόγλου, με ειδικές χρηματοδοτήσεις, όπως μπορούσα για να πετύχουν στο πόστο τους.

Εν πάση περιπτώσει, εκείνος επέμενε ότι μόνη λύση γι΄ αυτόν είναι να γίνει αντιδήμαρχος. Αυτό απ΄ ότι καταλαβαίνετε δεν έγινε.

Από εκεί και πέρα πρέπει να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος. Δεν εξελέγη μόνος του. Δεν εξελέγη με δικές του δυνάμεις.

Εξελέγη επειδή μπήκε κάτω από την ομπρέλα της παράταξής μας και επειδή 185 άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους, έκαναν αυτή την παράταξη και εξελέγησαν όσοι εξελέγησαν.

Με αυτή λοιπόν την  έννοια, τον κάλεσα και θα τον καλώ συνεχώς, να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος. Τότε θα είναι γενναία η πράξη του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook