Σε όλα τα επεισόδια της Χρυσής Αυγής ήταν παρών ο Γερμενής που προσπάθησε να βγάλει όπλο στον Καμίνη

σε-όλα-τα-επεισόδια-της-χρυσής-αυγής-ήτ-58600

germenisΣάλο προκάλεσε η κίνηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή να προσπαθήσει να γρονθοκοπήσει τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη μέσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και αφού δεν τα κατάφερε επιχείρησε -σύμφωνα με μαρτυρίες- να βγάλει όπλο, ωστόσο οι άνδρες ασφαλείας του δημάρχου πρόλαβαν τα χειρότερα.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Γερμενής ή αλλιώς Καιάδας, όπως είναι το παρατσούκλι του, είναι πρωταγωνιστής σε επεισόδια. Ήταν ένας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν στα επεισόδια της Ραφήνας, όταν μέλη και οπαδοί της Χ.Α.μετά από ελέγχους σε υπαίθριες αγορές έσπασαν πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών.

Ο Γιώργος Γερμενής ήταν παρών και στα επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο» λίγο πριν από την πρεμιέρα του έργου «Corpus Christi» όταν μαζί με άλλους βουλευτές του Νίκου Μιχαλολιάκου και μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να σταματήσουν την παράσταση και απείλησαν το σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς επειδή θεωρούσαν ότι το περιεχόμενο του έργου ήταν βλάσφημο.

Είναι ο άνθρωπος που φώναξε το πασίγνωστο «εγέρθητι», απαιτώντας από τους δημοσιογράφους, σε συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής να σηκωθούν όρθιοι ως ένδειξη σεβασμού, διαφορετικά να αποχωρήσουν.

Μάλιστα είναι από τους πιο δημοφιλείς βουλευτές της Χ.Α., αφού εκλέγεται τρίτος στην Περιφέρεια του υπόλοιπου Αττικής, πίσω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύντροφό του Ελένη Ζαρούλια.

Ωστόσο ο Γερμενής ήταν γνωστός στο χώρο της black metal μουσικής με το παρατσούκλι Καιάδας και ήταν μέλος, ως μπασίστας, του ακραίου ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron που έχει κάνει διεθνή καριέρα στο black metal. Για όσους δεν γνωρίζουν, το black metal ένα είδος «μέταλ» μουσικής με ρίζες από τις σκανδιναβικές χώρες το οποίο έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές -καλώς ή κακώς- με το σατανισμό.

Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλου ενός παλιότερου δίσκου των Naer Mataron, με τίτλο «Σκότος Αέναον» και εικαστικό και στίχους με αναφορές στον Εωσφόρο.

Πάντως, οι στίχοι των Naer Mataron, διαβάζουμε στην Wikipedia, έχουν έντονες επιρροές από την ελληνική μυθολογία, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει ένα νέο υποείδος το λεγόμενο «Ελληνικό black metal». Ήδη έχουν πέντε δίσκους στο ενεργητικό τους με τελευταία κυκλοφορία πριν τέσσερα χρόνια, ενώ σύμφωνα με τη σελίδα τους στο MySpace έχουν έτοιμο νέο δίσκο.

Μάλιστα, στις 27 Απριλίου του 2012, όταν δηλαδή ο Kaiadas βρισκόταν εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας με τη Χρυσή Αυγή, οι Naer Mataron κυκλοφόρησαν το νέο τους EP με τίτλο: I Am The Light Of The World και εξώφυλλο που θυμίζει χριστιανική εικόνα. Ωστόσο, το εικονιζόμενο πρόσωπο μόνο ο Χριστός δεν είναι:

Παράλληλα, το ακραίο συγκρότημα του Kaiadas ετοιμάζει εδώ και καιρό το νέο του δίσκο (όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του χέβι μέταλ περιοδικού Metal Hammer) με τίτλο «ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ» που θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο.

 

Πηγή: iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook