Σεροπιάν: Προτιμώ τα Περιβόλια

σεροπιάν-προτιμώ-τα-περιβόλια-7005

Σε ερώτηση του athlitiko.gr προς τον Μουράτ Σεροπιάν, μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο, αν προτιμάει το γήπεδο Περιβολίων ή το Εθνικό Στάδιο Χανίων, ο τεχνικός του ΑΟΧ ήταν κατηγορηματικός.

Ο προπονητής του ΑΟΧ δήλωσε ότι την ομάδα του βολεύουν τα Περιβόλια:

Προτιμώ το γήπεδο των Περιβολίων, είναι πιο γρήγορος ο χλοοτάπητας και βολεύει την ομάδα μου. Ωστόσο δεν είναι δικό μου θέμα στο να αποφασίζω που θα παίξουμε. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να διαλέξουμε, όπου μας ορίζουν παίζουμε.

Ήταν σαφές ότι ο χλοοτάπητας του Εθνικού Σταδίου «φρέναρε» την γρήγορη επίθεση του ΑΟΧ που στα Περιβόλια αποδείχτηκε (με τον Φωκικό) ότι είχε περισσότερη… ταχύτητα… Όλα πάντα κρρίνονται εκ του αποτελέσματος, ωστόσο είναι σαφές ότι ο ΑΟΧ θέλει διακαώς -και για το λόγο αυτό- να παίζει στα Περιβόλια.

Κατά τα λοιπά, ο τεχνικός του ΑΟΧ τόνισε στη συνέντευξη τύπου:

Ξέραμε ότι θα είναι ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι πάνω σε αυτό δουλέψαμε όλη τη βδομάδα και «παλέψαμε» ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο διαβάσαμε τον αντίπαλο και μπήκαμε πολύ καλυτέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Σε ένα δικό μας ημίχρονο δεχτήκαμε, από μια στημένη φάση και μετά από αδράνεια της άμυνάς μας, ένα γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Ακόμα και μετά το γκολ πιέσαμε όμως ο Μπαλτιμάς μας στέρησε με τις αποκρούσεις του έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε εκτός έδρας τους τρεις βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναιγιάλειου που είναι μια έμπειρη ομάδα και κατάφερε να πάρει αυτό το διπλό, σε ένα πρωτάθλημα που οι εκτός έδρας νίκες είναι ακριβές και πληρώνουν. Ευχαριστώ τον κ. Κουρμπανά για τα καλά του λόγια.

Σε ερώτηση που του έγινε για τα εκτός και τα εντός έδρας παιχνίδια, είπε: «Σε όλα τα παιχνίδια εμείς κατεβαίνουμε με την ίδια λογική, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες για ένα παιχνίδια που μπορούν να καθορίσουν ένα αποτέλεσμα όπως η τύχη ή η διαιτησία».

Σε ερώτηση που του έγινε με αφορμή την κόκκινη κάρτα στον Δουμάνη και για τις απουσίες στο επόμενο παιχνίδι, είπε: «Δεν μας προβληματίζουν οι απουσίες έχουμε το ρόστερ ώστε να ανταπεξέλθουμε, έτσι και αλλιώς και σήμερα είχαμε απουσίες».

Σε ερώτηση που του έγινε για την διακοπή, είπε: «Εμείς έτσι και αλλιώς θα δουλεύαμε και ας μην υπήρχε διακοπή η οποία όμως θα βοηθήσει κάποια από τα παιδιά που έχουν τραυματισμούς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook