Σάλος στη Δανία με ακατάλληλο γι’ ανηλίκους reality και γυναίκες που κρίνονται γυμνές | Video

σάλος-στη-δανία-με-ακατάλληλο-γι-ανηλ-59231
Ο παρουσιαστής Thomas Blachman στο καινούργιο του show, ‘Blachmans’ κάθεται με έναν φίλο του σε έναν καναπέ και κριτικάρουν μεγαλόφωνα γυμνές γυναίκες που παρουσιάζονται μπροστά τους. Πολλές οι αντιδράσεις στην Δανία.
Το σενάριο του καινούργιου show του γνωστού Δανού παρουσιαστή, Thomas Blachman, είναι απλό: Μια γυναίκα μπαίνει σε ένα δωμάτιο και κάνει στριπτίζ μπροστά στον ίδιο και τον καλεσμένο του. Οι δύο άντρες κάνουν κριτική στο σώμα της γυναίκας μπροστά της και μεγαλόφωνα.
https://www.youtube.com/watch?v=gNl4jEBaQ50Όπως καταλαβαίνεις, το γυναικείο φύλο υπόκειται σε μια ξεκάθαρη γελοιοποίηση μέσα από το show (αν και οι γυναίκες που συμμετέχουν προφανώς πηγαίνουν εθελουσίως εκεί) και οι αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες.

Ο τζαζίστας Blachman είναι ένας εκ των κριτών του δανέζικου X-Factor, θεωρείται από τα πιο εμπορικά ονόματα της τηλεόρασης της χώρας και φυσικά υπεραμύνεται της εκπομπής του στο κανάλι DR2.Χαρακτηριστικά, μιλώντας στην Daily Mail, ο παρουσιαστής δήλωσε ότι «η όλη ιδέα της παράστασης είναι να αφήσουμε τους άνδρες να μιλούν για τα σώματα των γυμνών γυναικών, ενώ η γυναίκα στέκεται ακριβώς μπροστά τους. Οι γυναίκες ‘διψούν’ για τα σχόλια ενός άνδρα για το σώμα τους».

 Στήριξη στο ‘Blachmans’ παρέχει και η παραγωγός της εκπομπής (και γυναίκα), Sofia Floberg, που δεν μπορεί να καταλάβει γιατί όλος αυτός ο πανικός. «Έχουμε ένα πρόγραμμα που αποκαλύπτει ό,τι οι άνδρες σκέφτονται και έχει να κάνει με το γυναικείο σώμα. Ειλικρινά, τι είναι λάθος;», αναρωτιέται η Floberg. 

Παρ’ όλ’ αυτά, όπως μεταδίδουν τα ξένα δίκτυα, στη Δανία επικρατεί αναστάτωση σχετικά με το νέο reality και πολλές οργανώσεις, φεμινιστικές και μη, ζητούν το ‘κόψιμο’ της εκπομπής εδώ και τώρα.Όπως κι αν εξελιχθεί η ιστορία, εμείς απλά ελπίζουμε να μην μπαίνουν φαεινές ιδέες στο μυαλό των διευθυντών προγράμματος των ελληνικών καναλιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook