ΣΥΡΙΖΑ | 600 ονόματα παραπάνω στη «νέα» λίστα Λαγκάρντ

συριζα-600-ονόματα-παραπάνω-στη-νέα-λί-16842

lista newΣτην καταγγελία ότι η αρχική λίστα Λαγκάρντ αλλοιώθηκε, και ότι η καινούρια λίστα που παρελήφθη από τις γαλλικές αρχές την περασμένη Παρασκευή έχει 600(!) παραπάνω ονόματα συγκριτικά με την παλιά προέβη μέσω του ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη.

«Στην καινούρια λίστα Λαγκάρντ, υπάρχουν 600 ονόματα παραπάνω σε σχέση με την παλιά. Ευσταθούσαν αυτά που λέγονται ότι έγινε αντικείμενο επεξεργασίας» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Βαλαβάνη.

«Πιθανόν να βγουν κάποια πράγματα, αλλά το μεγάλο πρόβλημα του μαύρου χρήματος στην Ελβετία δεν ξέρω αν θα αντιμετωπιστεί» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η συγκάλυψη είναι συνενοχή»

Λίγο αργότερα, ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη «λίστα Λαγκάρντ».

«Όσοι προσπάθησαν να αποκρύψουν την λίστα Λαγκάρντ έχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες και είναι έκθετοι μπροστά στον ελληνικό λαό. Οι ευθύνες αυτές δεν περιορίζονται μόνο στους άμεσα εμπλεκόμενους, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο, αλλά και σε αυτούς οι οποίοι ακολούθησαν και έκαναν τα πάντα για να συγκαλυφθεί η υπόθεση. Ο λαός μας απαιτεί να μάθει και να αποδοθούν ευθύνες. Η συγκάλυψη είναι συνενοχή. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα αγωνισθεί ώστε να λάμψει η αλήθεια, να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και η διαφάνεια» ανέφερε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Πηγή: lykavitos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook