ΣΥΡΙΖΑ σε νέο ΓΓ ΚΚΕ: Ανάγκη ανάπτυξης κοινών δράσεων

συριζα-σε-νέο-γγ-κκε-ανάγκη-ανάπτυξης-κ-49911

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣΤην ανάγκη ανάπτυξης κοινών δράσεων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, επισημαίνει ο συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, σε συγχαρητήρια επιστολή του προς το Δημήτρη Κουτσούμπα, για την εκλογή του ως γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο κ. Βίτσας τονίζει ότι η συμπόρευση και όχι απαραίτητα η ταύτιση των πολιτικών δυνάμεων που επιθυμούν την ανατροπή των μνημονίων, της λιτότητας και των πολιτικών εκφραστών τους, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το άνοιγμα νέων δρόμων, με προοπτική την οικοδόμηση του σοσιαλισμού του 21ου αιώνα.

Μπροστά σ’ αυτή την προοπτική, προσθέτει ο κ. Βίτσας, «οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Σε διαφορετική περίπτωση, θα είμαστε υπόλογοι τόσο απέναντι στην Ιστορία όσο και στον ελληνικό λαό».

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα απέστειλαν επίσης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Πιο συγκεκριμένα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, τόνισε:

«Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, συγχαίρω τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, για την εκλογή του στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο του για το καλό του Ελληνικού Λαού και τα συμφέροντα της Πατρίδας μας».

Ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σας συγχαίρω για την εκλογή σας. Ανεξαρτήτως ιδεολογικών και πολιτικών διαφορών υπάρχει πάντα χώρος για διάλογο και συνεννόηση για την πρόοδο του τόπου και το καλό του λαού μας. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο νέο θεσμικό σας ρόλο».

Ο Σπύρος Λυκούδης, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς έγραψε τα εξής: «Αγαπητέ Δημήτρη, Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και στο δύσκολο έργο σου, προς όφελος της χώρας, της κοινωνίας και της αριστεράς».

 

skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook