ΣΟΥΔΑ: τα πληρώματα των πλοίων κρούσης για τη Συρία το ΄ριξαν στις «αγγαρείες» | Photos

σουδα-τα-πληρώματα-των-πλοίων-κρούσης-96246

130904-N-XZ912-008Στην καθαριότητα και στην συντήρηση το έριξαν τα πληρώματα των αμερικανικών πλοίων στην Σούδα πριν λίγες ημέρες – τότε δεν είχε ξεκαθαρίσει η στάση απέναντι στην Συρία και όλα ήταν ανοιχτά για το χτύπημα στον Ασαντ!

Το αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων βλημάτων Arleigh Burke κλάσης  USS Barry (DDG 52) αφού έδεσε στην Σούδα ξεκίνησε αμέσως τη βαφή των πλευρικών του από μέλη του πληρώματος! Το Barry βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή  σε μια προγραμματισμένη θαλάσσια επιχείρηση ασφαλείας στο πλαίσιο του  6ου  Στόλου των ΗΠΑ.Αξίζει να προσεχθεί  η λοστρόμος που πετάει το σκοινί για να δέσει το πλοίο.

Στις άλλες δύο φωτογραφίες ναύτες του κλάσης Arleigh Burke αντιτορπιλικού USS Stout (DDG 55) κατευθυνόμενων βλημάτων πλένουν με φρέσκο νερό από την θάλασσα το κατάστρωμα πριν το σκάφος μπει στο κόλπο της Σούδας. Το Stout είναι και αυτό σε προγραμματισμένη αποστολή στηρίζοντας τις θαλάσσιες επιχειρήσεις ασφαλείας στην περιοχή ευθύνης του 6ου Στόλου των ΗΠΑ.

Περιττό να πούμε ότι τα δυο αυτά πλοία – μαζί με άλλα δυο και αργότερα άλλο ένα – ήταν η δύναμη κρουσης των ΗΠΑ κατά της Συρίας στην Μεσόγειο!

 

Πηγή : onalert

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook