Ρουμάνος ο δράστης που χτύπησε και λήστεψε 25χρονη

ρουμάνος-ο-δράστης-που-χτύπησε-και-λήσ-108093

biasmosΣυνελήφθη, την Πέμπτη το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για ληστεία.

Ειδικότερα, την 01.01.2014 τα ξημερώματα δύο άγνωστα άτομα, αφού ακινητοποίησαν, με τη χρήση βίας 25χρονη αλλοδαπή υπήκοο Ρουμανίας, κατά το χρόνο που εισερχόταν στην οικία της, αφαίρεσαν από αυτήν το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων δεκατριών (513) ευρώ και τρείς (3) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική έρευνα, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι η αναφερόμενη αξιόποινη πράξη, διαπράχθηκε από δύο (2) αλλοδαπούς υπηκόους Ρουμανίας ηλικίας 44 και 29 ετών.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθη ο 44χρονος ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) εκ των αφαιρεθέντων κινητών τηλεφώνων, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook