Ρουμάνες με 300 ευρώ το μήνα στα ξενοδοχεία της Κρήτης | Ψάξε για δουλειά αλλού…

ρουμάνες-με-300-ευρώ-το-μήνα-στα-ξενοδοχε-38394

Nόμιμο γραφείο ευρέσεως εργασίας από τη Ρουμανία, μπορεί να σας προμηθεύει με “υπαλληλικό προσωπικό και συγκεκριμένα Ρουμάνες με μισθό 300 ευρώ” .

Έτσι αναφέρει η σχετική αγγελία που ήδη έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί και σε ελληνικά έντυπα μέσα προκαλώντας τι άλλο παρά από οργή.

 

xenodoxeia 2

Για τη συγκεκριμένη αγγελία μίλησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, τονίζοντας ότι πλέον μιλάμε για την πλήρη απαξίωση του Έλληνα εργαζόμενου.

Και μπορεί κατά τον ίδιο, αυτή η αγγελία να είναι μία πραγματικότητα όμως επί της ουσίας μιλάμε για την κορυφή του παγόβουνου, καθώς κατά τον ίδιο, όλα τα ξενοδοχεία στην Μεγαλόνησο χρησιμοποιούν στην πλειονότητά τους εργαζόμενους νόμιμα πλέον χωρίς δικαιώματα.

Βέβαια το ζήτημα δεν αφορά μόνο την καταγωγή των εργαζόμενων, αλλά πρωτίστως το ύψος των αμοιβών τους και τη διασφάλιση των νόμιμων εργασιακών δικαιωμάτων τους. Ακόμα και οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που δεν χρησιμοποιούν Έλληνες, αναφέρει ο Σωκράτης Βαρδάκης, απολύουν όσους είναι άνω των 40 ετών και προσλαμβάνουν μικρότερους με 300 ευρώ.

Μόλις προχθές, σημειώνει ο ίδιος, ο όμιλος Αldemar που διατηρεί πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί και άλλες επιχειρήσεις, απέλυσε χωρίς λόγο 12 εργαζόμενους. Είναι τρομακτικά δε τα στοιχεία ανεργίας που ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου καταθέτει, αναφέροντας ότι από τον Μάιο του 2011 έως και το Μάιο του 2012 οι άνεργοι που καταγράφηκαν στη νησί ξεπέρασαν τα 10.000 άτομα.

 

Πηγή:  Αγώνας της Κρήτης

5 thoughts on “Ρουμάνες με 300 ευρώ το μήνα στα ξενοδοχεία της Κρήτης | Ψάξε για δουλειά αλλού…

  1. EΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΠΑ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ..ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.. ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ..ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ….ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΚΟΥΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ………………ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕ……ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ Ο ΜΙΣΤΕΡ…

  2. σχετικά με το θέμα:
    300 ευρώ..? Τι λέτε ρε παιδιά!?!? Λιγότερα δίνουν οι αλήτες.. Και μετά αναρωτιέται ο νοικοκυραίος/ελληνάρας γιατί ληστεύουν οι μετανάστες, ή γιατί μπλέκουν με σφριγηλούς τομείς της Μαύρης Οικονομίας (που εν πολλοίς ελέγχεται από το οργανωμένο εγκλημα).. . .

    σχετικά με τον δικομανή σχολιαστή:
    ρε συ ξέρεις κανένα δικηγόρο, καλό για κτηματικές διαφορές?? στείλε: [email protected]

  3. 1.AΓΑΠΗΤΕ ΜΙΚΕ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΙΚΟΜΑΝΗ…ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΔΗΛ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ..ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ,, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ…2.ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ [ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ]
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΚΑΙ ΚΡΑΤΩ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ..ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ7ΘΕΙΣ ΠΟΛΥ..ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΚΕΡΑΣΜΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ……………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook