Ρέθυμνο | Τα 1000 χασισόδεντρα είναι μόνο η άκρη του νήματος; | Νέα τροπή στις έρευνες

ρέθυμνο-τα-1000-χασισόδεντρα-είναι-μόνο-η-91543

xasis.amari

Ενδιαφέρουσες παραμέτρους αποκάλυψε η συνέντευξη τύπου του αστυνομικού διευθυντή Ρεθύμνου σχετικά με την ανταλλαγή πυροβολισμών, που σημειώθηκε το πρωί στην Παντάνασσα Ρεθύμνου, μπροστά από μία μεγάλη χασισοφυτεία με 1000 δενδρύλλια, αλλά και …δύο αλβανικές σημαίες.

Ένα σημαντικό στοιχείο που προέκυψε είναι η ταυτότητα του 35χρονου τραυματία Αλβανού, ο οποίος ονομάζεται Α.Κ. και είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται συγγενικά ή επαγγελματική με τον διαβόητο κακοποιό Μαριάν Κόλα, ο οποίος έπεσε νεκρός πριν από μερικές εβδομάδες από τα πυρά αστυνομικών.

Η τεράστια χασισοφυτεία, η οποία καλλιεργούνταν σε τρία επίπεδα, βρισκόταν μόλις 100 μέτρα από το τελευταίο σπίτι του χωριού, ωστόσο κανείς δεν αντελήφθη το παραμικρό, ενώ αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι και οι δύο σημαίες που βρέθηκαν στο κρυσφήγετο των καλλιεργητών.

Ο κ. Πετράκης αποκάλυψε επίσης, ότι οι δύο Αλβανοί, ο 35χρονος και ο 22χρονος, κρύβονταν μέσα σε μία σκηνή καμουφλαρισμένη με κλαδιά, και όταν οι αστυνομικοί φώναξαν «αστυνομία» οι δύο άνδρες πετάχτηκαν από την κρυψώνα τους, και ακολούθησε η ανταλλαγή των πυροβολισμών.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πίσω από τη φυτεία κρύβονται ντόπιοι, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά και τα δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν.

Πηγή: rethemnosnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook