Ρέθυμνο | «Ενημέρωση Επιχειρηματιών για την Κρητική Κουζίνα και Οίνο»
Το «Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας» στα πλαίσια του έργου: «ΓΕΥΣΙΣ ΤΟΥΡ: Κρήτη – Κύπρος Γαστρονομικός – Τουριστικός Προορισμός», του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013, διοργανώνει ημερίδα με θέμα ««Ενημέρωση Επιχειρηματιών για την Κρητική Κουζίνα και Οίνο», τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013, στις 17:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου).
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
17:30 : Προσέλευση – Εγγραφές
18:00: Χαιρετισμός από την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Λιονή Μαρία
18:20: Στρατηγικός Σχεδιασμός της Περιφέρειας Κρήτης (Κρητική Κουζίνα και Σήμα Ποιότητας)
Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Κοινωνικής Πολιτικής
18:40: Προδιαγραφές και διαδικασίες πιστοποίησης του Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης
Ασπασία Σταυρουλάκη, Υπεύθυνη Προβολής Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης
19:00 : Προβολή των επιχειρήσεων σε social media και web
Μάνος Περακάκης, Καθηγητής Εφαρμογών, ΤΕΙ Κρήτης, Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης
19:20: Τα κρητικά κρασιά στο μενού των εστιατορίων