Ασκήσεις γυμναστικής με μαστίγια και στειλιάρια | Συνέλαβαν πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής | Video

ασκήσεις-γυμναστικής-με-μαστίγια-και-97575

xrisaugites.rehtymno

Από το Ρέθυμνο και συγκεκριμένα από την περιοχή του Ατσιπόπουλου, ξεκίνησαν και στην Κρήτη, οι συλλήψεις μελών της νεοναζιστικής οργάνωσης.

«Ποδαρικό» έκανε ένας 40χρονος ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, στο σπίτι του οποίο βρέθηκαν όπλα,  μαχαίρια, στειλιάρια (καμουφλαρισμένα με ελληνική σημαία) έντυπα και φυλλάδια της οργάνωσης αλλά και δερμάτινο μαστίγιο μήκους εβδομήντα τριών (73) εκατοστών!

Ο συγκεκριμένος είχε μετατρέψει το υπόγειο του σπιτιού του σε αίθουσα πολεμικών τεχνών.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν:

Ένα εύχρηστο πολεμικό τυφέκιο εκτόξευσης σφαιριδίων, τύπου Μ-16, με άδειο γεμιστήρα, ένα πιστόλι εκτόξευσης σφαιριδίων, χωρητικότητας 30 σφαιριδίων και ένας ακόμη ταχυγεμιστήρας χωρητικότητας ενενήντα 90 σφαιριδίων (με 33 σφαιρίδια), εννέα πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9 mm, πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου σουγιά μήκους 25 εκατοστών

  • δερμάτινο μαστίγιο μήκους 73 εκατοστών,

επιχειρησιακή εξάρτηση, τύπου γιλέκου, χρώματος χακί, φέρουσα θήκες γεμιστήρων και πιστολίου,

έντυπο υλικό συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος (Χρυσή Αυγή)

και 18 ξύλινα κοντάρια, μήκους 128 εκατοστών έκαστο, φέροντα  σημαία.

xrisaugites.rehtymno1

Συνεχίζονται οι έρευνες

Στη σύλληψη του 40χρονου, οδηγήθηκαν σήμερα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσής Ρεθύμνου, στο πλαίσιο συντονισμένων επιχειρήσεων κατά της ρατσιστικής βίας.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει ότι 40χρονος ημεδαπός, έχει ηγετικό ρόλο στην τοπική οργάνωση και είναι πολύ πιθανόν τις επόμενες ημέρες (ακόμα και ώρες) να δούμε συνέχεια στις συλλήψεις.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ερευνάται η προέλευση και λόγος κατοχής των κατασχεθέντων.

Σημείωση: Σε επικοινωνία του με το zarpa.gr, η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου, επισημαίνει ότι ο συλληφθείς δεν είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook