Ρέθυμνο | Έλληνας ο ιδιοκτήτης των 1000 χασισόδενδρων | Εντοπίστηκε και συνελήφθη | Ψάχνουν σχέσεις με τον Κόλα

ρέθυμνο-έλληνας-ο-ιδιοκτήτης-των-1000-χασ-91424

xasis.amari2

Λίγες ώρες μετά την τεράστια επιτυχία των διωκτικών αρχών του Ρεθύμνου που κατάφεραν όχι μόνο να εντοπίσουν φυτεία με 1006 χασισόδεντρα αλλά και να συλλάβουν μετά από μια αιματηρή συμπλοκή τους δύο φύλακές της (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της.

Όπως από χθες πίστευαν οι αστυνομικοί, ο επικεφαλής των δύο νεαρών από την Αλβανία, είναι ένας 51χρονος Ρεθεμνιώτης.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες επικεντρώνονται στη διερεύνηση της ταυτότητας του 35χρονου τραυματία και της πιθανής σχέσης του (συγγενικής ή επαγγελματικής) με τον διαβόητο δραπέτη Μάριον Κόλα που έπεσε νεκρός τον Αύγουστο, από πυρά αστυνομικών.

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) λεπτομέρειες για τις αστυνομικές έρευνες)

Ο έτερος συλληφθείς, φέρεται να υποστήριξε ότι  «απασχολούνταν» στη φυτεία ως φύλακας το τελευταίο διάστημα έναντι του ποσού των 70 ευρώ ημερησίως, αλλά και ότι δεν είχε γνωρίσει κανέναν από τους ιδιοκτήτες.

Φαίνεται, δε, πως οι δύο Αλβανοί διέμεναν μόνιμα στο αυτοσχέδιο κατάλυμα εντός της φυτείας. Είχαν την πλήρη ευθύνη για την φροντίδα της, προχωρούσαν στο πότισμα της, αλλά και στην συλλογή καρπών και στην αποξήρανση.

Αξιολογώντας τα στοιχεία και τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου,  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, οργάνωσαν σήμερα συντονισμένη επιχείρηση και συνέλαβαν τον 51χρονο.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση και την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι και ο 51χρονος ιδιοκτήτης του χώρου που ανευρέθηκε η φυτεία, είχε προβεί στην καλλιέργεια των ανευρεθέντων δενδρυλλίων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook