Προφυλακίστηκε ο 20χρονος για τον βιασμό της ηλικιωμένης

προφυλακίστηκε-ο-20χρονος-για-τον-βιασμ-115923

aiΠροσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 20χρονος – Στην απολογία του αρνήθηκε τις, σε βάρος του, κατηγορίες ενώ έδωσε την δική του εκδοχή για την σχέση που είχε με την ηλικιωμένη

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο 20χρονος μετά την σημερινή του απολογία στον ανακριτή για τον βιασμό της 78χρονης γυναίκας με κινητικά προβλήματα σε χωριό της Μεσαράς.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε κατηγορηματικά τις, σε βάρος του, κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε βίασε την ηλικιωμένη γυναίκα, παρά το γεγονός ότι στα κλινοσκεπάσματα, σε μια σακούλα και σε μια πετσέτα, εντοπίστηκε βιολογικό υλικό, το οποίο ταυτοποιήθηκε με το DNA του. Μάλιστα, έδωσε την δική του εκδοχή για την σχέση που είχε με την ηλικιωμένη.

Στο πλευρό του 20χρονου ήταν ο συνήγορός του, Γιώργος Κοκοσάλης ο οποίος μετά το τέλος της διαδικασίας ανέφερε ότι “η απολογία είναι η αρχή και όχι το πέρας της διαδικασίας. Από την εμπειρία μου, έχω να πω ότι στη φάση αυτή λειτουργεί το τεκμήριο της ενοχής λόγω του ειδεχθούς της αποδιδόμενης κατηγορίας. Όμως η σημερινή αντιμετώπιση του πελάτη μου επουδενί δεν προοιωνίζει την μελλοντική ποινική του μεταχείριση. Εμείς προβάλαμε τους νομικούς και πραγματικούς ισχυρισμούς μας για την υπόθεση και είμαστε πεποισμένοι ότι θα επαληθευτούν κατά την πρόοδο της ποινικής διαδικασίας”.

Ωστόσο, στα δικαστήρια σήμερα εμφανίστηκε και ο πατέρας του κατηγορουμένου, ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ η μητέρα του εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της παρέμεινε στο σπίτι.

Πηγή: cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook