Προφυλακίστηκε για την δολοφονία της αστρολόγου | Την πάτησε στο στήθος…

προφυλακίστηκε-για-την-δολοφονία-της-58897

astrologosΠροφυλακιστέος για τη δολοφονία της 55χρονης αστρολόγου τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, στην Κηφισιά, κρίθηκε ο 43χρονος Πολυζώης Οικονομίδης, ο οποίος κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και εξέφρασε την «οδύνη του για τον χαμό της αγαπημένης του φίλης».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που αντιμετωπίζει και να ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τι συνέβη γιατί βρισκόταν υπό την επίρροια αλκοόλ. Σε γραπτή δήλωση των συνηγόρων του αναφέρεται:

astrol«Ο κατηγορούμενος εκφράζει την οδύνη του για το χαμό της αγαπημένης του φίλης Νατάσας. Η υπόθεση έχει πολλά κενά που διερευνά η Δικαιοσύνη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία. Στην απολογία του, όπως και στην αστυνομία, έχει φανεί πως υπάρχει απόλυτο κενό μνήμης οφειλόμενο στην αποδεδειγμένα υπερβολική χρήση αλκοόλ και σε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, στην οδό Ασκληπιού, στην Κηφισιά, μετά απο έντονο καυγά ανάμεσα στο δράστη και το θύμα στη μέση του δρόμου.

Ο Οικονομίδης σύμφωνα με την κατηγορία μπήκε στο αυτοκίνητο της αστρολόγου και την παρέσυρε, σκότώνοντάς την.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η μία ρόδα είχε συνθλίψει το στήθος της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: Έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook