«Δέχομαι σεξουαλικές επιθέσεις στο facebook»

δέχομαι-σεξουαλικές-επιθέσεις-στο-facebook-2988

Τι κι αν παντρεύτηκε πρόσφατα; Οι… σεξουαλικές επιθέσεις δεν σταματούν, τουλάχιστον όχι στα social media. Ο λόγος για τον Νίκο Βουρλιώτη, ο οποίος θα είναι καλεσμένος την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 20.00 στην εκπομπή «MTV Movies & Stars» και το Γιώργο Σατσίδη.

Ο Nivo μεταξύ άλλων δηλώνει: «Δέχομαι πικάντικα σχόλια και σεξουαλικές επιθέσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης άλλα δεν απαντώ. Έχω χορτάσει τις γυναίκες και τις εμπειρίες μου μαζί τους, γι’ αυτό και όταν βρήκα τη γυναίκα μου ήξερα ότι ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα!».

Επίσης αποκαλύπτει τις κινηματογραφικές του συνήθειες και φυσικά το μυστικό της επιτυχίας του αφού φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια στη μουσική βιομηχανία.

O Nivo αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του, που δεν είναι άλλο παρά η σκληρή δουλειά: «Προσανατολίζομαι κάπου, σκύβω το κεφάλι και δουλεύω! Έχω δεχτεί αρνητικά σχόλια για τις συνεργασίες μου αλλά ο χρόνος δείχνει αν τα κομμάτια είναι ποιοτικά και αν αγαπιούνται από τον κόσμο».

Ακόμη, δηλώνει ότι είναι το παιδί της οικογένειας αφού η σύζυγός του τον φροντίζει σαν μικρό παιδί. Θέλει παιδιά, χωρίς να βάζει πρόγραμμα και προς το παρόν το αφήνει στην τύχη.

Εξηγεί ότι δεν είναι ζηλιάρης γιατί δεν έχει καμία αφορμή και ότι η γυναίκα του χειρίζεται το θέμα της ζήλιας με λεπτότητα και αξιοπρέπεια. Σε ερώτηση του Γιώργου για την τηλεόραση ο Nivo απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Δεν βλέπω τηλεόραση γιατί δεν ξέρω τουρκικά και δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω τους ελληνικούς υποτίτλους. Βλέπω όμως φανατικά συνδρομητική τηλεόραση και ταινίες».

Αναφέρεται στις κατηγορίες για την τηλεοπτική προβολή του γάμου του και σημειώνει ότι αν ποφάσιζε μόνος του θα παντρευόταν με πολύ συνοπτικές διαδικασίες, βάζοντας απλά μια υπογραφή, σεβάστηκε όμως την επιθυμία της γυναίκας του.

Πηγή: real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook