Πού πας έτσι βρε κουκλίτσα! | Οι κακοντυμένες σταρ της χρονιάς

πού-πας-έτσι-βρε-κουκλίτσα-οι-κακοντυ-116473

coverΗ κακογουστιά είναι διαχρονική και πανταχού παρούσα. Στις στραβοπατημένες τύπου Ugg που σουλατσάρουν στην Καραγιώργη Σερβίας, στα κιτς στολισμένα χριστουγεννιάτικα μπαλκόνια, στις γκόμενες με πλατινέ μαλλί που βρίζουν χειρότερα κι απ’ τον Ελληνάρα που βλέπει ποδόσφαιρο, είναι ένα αγκάθι στην αισθητική μας κάθε πρωί που βγαίνουμε απ’ το σπίτι. Και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Είναι διαπολιτισμική και πλήττει τους πάντες. Ακόμα και τους σταρ του κόκκινου χαλιού. Σας παραδίδουμε τις χειρότερες εμφανίσεις των Χολιγουντιανών, όπως μας τρόμαξαν και ταρακούνησαν τον καφέ μπροστά απ’ τα λάπτοπ μας την φετινή χρονιά. Ταρατατάν.
Miley Cyrus

Miley Cyrus

Το 2009 η Hannah Montana της Disney με ξανθιά barbieστικα μαλλιά και κιθάρα, έγινε το it-girl για χιλιάδες κοριτσάκια που έβλεπαν μανιωδώς τις ταινίες και κολλούσαν στο δωμάτιό τους αυτοκόλλητα και αφίσες της. Σήμερα ροκού, με ξυρισμένο κεφάλι και σκουλαρίκια, δεν σταματάει να σοκάρει τους Αμερικάνους κι όχι μόνο, με προβοκατόρικες δηλώσεις, ημίγυμνες εμφανίσεις και φυσικά κακό και ακραίο ντύσιμο. Και διερωτώμαι: Το ότι έγινε διάσημη από τα 12 και ενδεχομένως απέκτησε ψυχολογικά, ως πότε θα το πληρώνουμε με ξέφρενη, ετεροχρονισμένη εφηβεία;

Lady Gaga


ladygaga

Σαν να περπάτησε για έκθεση χαρτοκοπτικής και να την γιουχάρισαν με τόνους άσπρης τούρτας, οπότε έχει άσπρη μούρη και έχει ξινίσει και λίγο. Μ’ άρεσε που πήγαινε να γίνει λίγο πιο natural τον τελευταίο καιρό. Τελικά δεν.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Αγαπώ το γεγονός ότι δεν έμεινε μόνο στον τίτλο της πιο σέξι γκόμενας παγκοσμίως και δεν έγινε άλλη μια trash σεξουάλα με χιλιάδες πρόστυχες φωτογραφήσεις. Σήμερα είναι η μούσα των τοπ διάσημων οίκων, ταυτίστηκε με την κομψότητα και απέδειξε πως μπορείς να είσαι elegant και σέξι μαζί. Αλλά μ’ αυτό το φόρεμα γλυκούλα Scarlett έλα μετά να καθαρίσεις και το δικό μου σπίτι.
Victoria Beckham

victoriabecam

Δεν ξέρω εσείς, εγώ το έχω βαρεθεί αυτό το bichie look της Victoria(ς). Σαν κάποιος να της έχει απαγορεύσει να χαμογελάει. Και η κακή διάθεση πάει με το κακό ντύσιμο μάλλον, γιατί έχει συμπεριληφθεί ουκ ολίγες φορές ανάμεσα στις πιο κακοντυμένες. Αποστεωμένη χωρίς ίχνος στήθους μέσα σε ένα φαρδύ ρούχο που νομίζεις ότι θα την καταπιεί. Η ζωή είναι ωραία, ώρα να σκάσει λίγο το χειλάκι της. Στη θέση της θα χαμογελούσα μόνο και μόνο που θα ξύπναγα κάθε μέρα δίπλα στον Beckham. Αλλά τι να πεις, θεία Νέμεσις. Πήρες τον David, σου λέει, δεν μπορείς να χεις και καλό γούστο.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

«Ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια κελαηδούν, ποιος είπε ότι δεν χωράω σ’ αυτό το λιτό κι απέριττο vintage φόρεμα», είπε η Kim λίγο πριν το μεγάλο κρακ. Από τα τρανταχτά trash των Αμερικάνων. Αγαπούν να την μισούν. Νομίζω βλέπω τον λόγο. Και τον ακούω κιόλας. Να σκίζεται.
Eva Longoria

Eva Longoria

Φταίει αυτό το χρώμα που δεν το συμπαθώ; Η χοντρή ζώνη στη μέση; Φταίνε τα περίεργα σχέδια και οι ημιδιαφάνειες; Κάτι κακό συμβαίνει μ’ αυτό το φόρεμα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι. Άχρωμο, άοσμο και άγευστο. Next.

Beyonce

beyonceΕίναι πληθωρική, έκανε τις παχουλούλες να αισθάνονται comfortable με τα κιλά τους κλπ κλπ. Αλλά προσοχή σε τέτοιου είδους στενούς κορσέδες και περίεργα μοτίβα. Χωρίς να είναι πολύ παχιά, μ’ αυτόν τον κορσέ νομίζεις ότι ξεχειλίζει λίπος από παντού. Κι η περιφέρειά της φαίνεται διπλάσια. Υπερβολική, σαν να κραυγάζει «θέλω προσοχή». Beyonce σ’ αγαπάμε όπως είσαι, μη μας πληγώνεις άλλο.
Florence Welch

Florence Welch

Η Florence πάτησε σ’ αυτή τη λασπωμένη διαφημιστική λακκούβα που βλέπεις περίεργα ρούχα και trends φορεμένα από μοντέλα στην πασαρέλα και νομίζεις ότι φορώντας τα θα γίνεις κι εσύ αλαβάστρινη και με μέση δαχτυλίδι. Μάντεψε: Σου πουλάνε μόνο το φόρεμα. Σόρρυ.
Anne Hathaway

Anne Hathaway

Από τις μεγάλες κακογουστιές που συζητήθηκαν στα Όσκαρ. Το naïve girl του κινηματογράφου δεν φημίζεται για τις στιλιστικές του ευστοχίες. Κι η τελευταία δεν ξεφεύγει από τον κανόνα. Είναι πολύ ανοιχτόχρωμη κι αυτό το φόρεμα, μ’ αυτά τα αξεσουάρ την «ξεπλένουν» ακόμα περισσότερο. Α, και οι ρώγες της διαγράφονται. Δεν τα κάνουμε αυτά τα λάθη Anne! Κρίμα.

Madonna

madonna

Η Madonna πιστεύω πρέπει να συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι δεν είναι πια 25άρα και το Palm Fiction έχει ξεπεραστεί μαζί μ’ αυτά τα ροζ βελουτέ τακούνια που φημολογείται ότι έκλεψε από την Hannah Montana στην δημοπρασία που έκανε η Disney. Θα μου άρεσε να την δω κάποια στιγμή λίγο πιο κλασσική. Και να πετάξω αυτά τα ροζ πριγκιπέ τακούνια. Για πάντα. Για το καλό όλων.

Πηγή: athensvoice.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook