Που ήταν ο Σταθάκης, οέο;

που-ήταν-ο-σταθάκης-οέο-8501

stathakis 10Ο «σκιώδης υπουργός» Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, δεν υπήρχε σε κανένα πλάνο, δεν έδωσε καμία συνέντευξη, ούτε συμμετείχε στη συνάντηση Τσίπρα με την ηγεσία του ΔΝΤ.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ θα έβρισκε στο Σαν Φρανσίσκο την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς βρισκόταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού 5 μέρες πριν φύγει από την Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, βρισκόταν στην Οτάβα, καλεσμένος (μαζί με τον Γιάννη Μηλιό, που τελικά συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα, όπως και η Ρένα Δούρου) στην εκδήλωση ενός καναδικού think tank που ήθελε να γνωρίσει… τι πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, λόγω ενός διαδικαστικού και τεχνικού προβλήματος του διαβατηρίου του, ο Γιώργος Σταθάκης δεν κατάφερε τελικά να περάσει στις ΗΠΑ και έτσι γύρισε κατευθείαν στην Αθήνα.

Πληροφορούμαι, μάλιστα, πως ο Αλέξης Τσίπρας «σπάστηκε» ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη, αφού ήθελε τον Γιώργο Σταθάκη δίπλα του όχι μόνο στις συνεντεύξεις και τις ομιλίες του στο Brookings και στο Columbia, αλλά κυρίως στη συνάντηση με τον «νούμερο 2» του ΔΝΤ, Ντέιβιντ Λίπτον…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook