Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Μπουτάρη;

ποια-είναι-η-γυναίκα-που-έκλεψε-την-καρ-117845

mpoytaris aystriakiΜία γοητευτική ξανθιά από την Αυστρία είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Οπως γράφει σήμερα η Espresso πρόκειται για πρώην χορεύτρια με το όνομα Γκαμπριέλα Σάινερ και οι δυο τους πέρασαν τις γιορτές στην πατρίδα της, τη Βιέννη. Με αυτόν τον έρωτα ο κ. Μπουτάρης κατάφερε να ξεπεράσει το πένθος για την απώλεια της συζύγου του Αθηνάς.

Η 57χρονη Γκαμπριέλα, όταν ήταν νέα παράτησε τις σπουδές χορού στην Αυστρία λόγω ατυχήματος, και ήρθε ταξίδι στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Από τότε δεν ξαναέφυγε ποτέ, καθώς αγάπησε την Ελλάδα και αποφάσισε να την κάνει δεύτερη πατρίδα της…

Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά και συνεργάστηκε το 1997 με τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Θεσσαλονίκης. Κάποια στιγμή βρέθηκε στις Πρέσπες και εκεί γοητευμένη αποφάσισε να ασχοληθεί με την προώθηση της περιοχής.

Ιδρυσε την ΜΚΟ Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών με έδρα τον Αγιο Γερμενό ενώ δραστηριοποιήθηκε και στη Φλώρινα εκεί όπου βρίσκεται ο «Αρκτούρος» ψυχή του οποίου υπήρξε ανέκαθεν ο Γιάννης Μπουτάρης. Εκεί συναντήθηκαν οι δυο τους, συνεργάστηκαν και γρήγορα ερωτεύτηκαν.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook