Πλατανιάς: Φιλικό σήμερα με Επισκοπή για το «Αννουσάκειο Ίδρυμα»

πλατανιάς-φιλικό-σήμερα-με-επισκοπή-γ-55831

maketa agonasΣτο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου θα διατεθούν όλα τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα, που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, μεταξύ της ομάδας του Πλατανιά Χανίων και της Επισκοπής Ρεθύμνου.

Ο αγώνας διοργανώνεται σε συνεργασία με το Αννουσάκειο Ίδρυμα και την ομάδα της Επισκοπής, την οποία η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή της.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Άγγελος Αναστασιάδης, στον οποίο και ανήκει η πρωτοβουλία της διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης της Π.Α.Ε., απηύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να δώσει μαζικά το παρόν στον φιλανθρωπικό αγώνα, ενισχύοντας έτσι τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη και αδυνατούν να κάνουν Ανάσταση, όπως χαρακτηριστικά είπε, καθώς δεν διαθέτουν βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα και σε όσους αδυνατούν να παραστούν στα Περιβόλια το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης, να αγοράσουν εισιτήρια για να στηρίξουν τους σκοπούς και το έργο του Αννουσάκειου Ιδρύματος.
Ανάλογο κάλεσμα απηύθυνε, εκ μέρους της Π.Α.Ε., και ο υπεύθυνος Τύπου Γιώργος Γεωργακάκης.

ΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Ως γνωστόν, το Αννουσάκειο Ίδρυμα, είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο πραγματοποιεί σημαντικό κοινωνικό έργο επί σειρά ετών.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, το Ίδρυμα περιθάλπει 85 ασθενείς, χρονίως πάσχοντες, με πολυποίκιλα προβλήματα υγείας, που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική και κοινωνική θέση.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς την ευρύτερη περιοχή, εξυπηρετεί 350 οικογένειες μέσω των δύο προγραμμάτων «Κατ’ οίκον Βοήθεια» των επαρχιών Κισάμου και Σελίνου καθώς και πάσχοντες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές από τα αστικά κέντρα μέσω τεσσάρων φυσιοθεραπευτηρίων.

Παράλληλα, ο κοινωνικός ρόλος του Ιδρύματος συνεχώς διευρύνεται, λόγω των θυμάτων της οικονομικής κρίσης, με αποτέλεσμα να οργανώνεται εθελοντική προσφορά προς κάθε αδύναμο οικονομικά συμπολίτη και συνάνθρωπο.

Πρόσφατα, μάλιστα, το Αννουσάκειο Ίδρυμα ανέπτυξε Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Ιατρείο για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Κισάμου και του Σελίνου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Ίδρυμα απηύθυνε πρόσφατα δραματική έκκληση για βοήθεια, καθώς οι δύσκολες οικονομικές περιστάσεις που βιώνει η χώρα απειλούν την υπόστασή του και, συνακόλουθα, τις δράσεις του, οι οποίες αποτελούν βάλσαμο παρηγοριάς και ελπίδας για εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook